- הוסף לסימניות
נכתב ע"י מנחם הלוי;379472:גם אני?
כל מי שרוצה, וגם אתה.
(אבל לך יש לי תנאים
נכתב ע"י מנחם הלוי;379472:גם אני?
נכתב ע"י yaacov1;379485:כדלעמר יקר,
הביקורת שלך לא מקצועית בעליל.
קימפוז? ספר לי על זה..
התמונה של הזקן בתחנה? צולמה ב200מ"מ (מרחוק מאד) כך שאין אפשרות לשנות זוית.
תמונות מענינות? כל אחד מה שמענין אותו..
אני ניסיתי (והצלחתי, לדעתי) לתאר ולספר מה הולך שם.
אתם מוזמנים לגלריה המלאה בפייסבוק: http://www.facebook.com/album.php?aid=8728&id=100000745882775
יעקב גרוס, צלם.
נכתב ע"י יעקב1;379511:בס"ד
תמיר (אנחנו לא משוחחים הרבה, אז אומר משהו ואתה לא חייב להגיב)
תן לידידינו יעקב גרוס קצת מרווח נשימה לפני שאת נוחת עליו בקמיקאזה.
![]()
קימפוז? ספר לי על זה..
אתם מוזמנים לגלריה המלאה בפייסבוק: http://www.facebook.com/album.php?aid=8728&id=100000745882775
יעקב גרוס, צלם.
נכתב ע"י yaacov1;379512:"ככל שאתה מתרחק הזוית גדלה" חח.. זוית הכוונה למעלות של המצלמה מול המצולם, ואם כן, אם תקח ימינה/שמאלה, ככל שאתה יותר רחוק זה פחות מעלות. לא צריך להיות צלם כדי להבין את זה. והנה, לימדתי אותך משהו..
בתמונה הספציפית הזו, טיפסתי על גדר, כך שאין לאן ללכת, ובכ"ז יש לי אותה ב4 זויות שונות.
נכתב ע"י יעקב1;379470:בס"ד
אני יוצא מנקודת הנחה "שיד קלה על.." הכוונה שאני לא חושב מידי על הצילום.
ולכן אם תוכל לפרט...
אני מנסה להבין כדי אולי להשתפר.
אשמח אם תעזור לי בזה.
קימפוז? ספר לי על זה..
יעקב גרוס, צלם.
נכתב ע"י Pear;379542:ירידות, ירידות, ירידות...
אם אין לך משהו חשוב להגיד - אפשר גם פשוט לא להגיד כלום.נכתב ע"י Pear;379542:ירידות, ירידות, ירידות...
קימפוז? ספר לי על זה..
יעקב גרוס, צלם.
נכתב ע"י yaacov1;379519:מישהו יכול להסביר לי מה תמיר מתכוין?
יעקב? צבי?
אולי אתם תצליחו להסביר לו שכשעומדים יותר רחוק אמנם רואים שטח יותר גדול, אבל כלפי המצולם זוית הראיה מצטמצמת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים