נכון מאוד! זה רוח הדברים גם שלי.אם יש לאנשים אפשרות לבחור במלון טוב יותר או פחות, למה שלא יבחרו בטוב יותר?
זה לא אשמתם שהם חולים.
והם לא ביקשו אוכל גורמה , רק שלא ישארו רעבים.
גיסי שוהה בדן פנורמה ירושלים, הוא הגדיר לי את האוכל כ'לא אכיל', ובשבת הוא אכל 'רק כדי לחיות'.תודה לכל המגיבים, האם אוכל בסיסי יש תמיד? [שלש ארוחות בסיסיות]
היו פה לא מעט אשכולות בריאות.כשחיבים ללכת לבית חולים מבררים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
איך הצוות? איך הרופאים? וכמובן בראש ובראשונה איך מצב הרוחניות?
זה כולל הכל מההכשרים על האוכל ועד הפרטים הקטנים ביותר שהתורה מצווה אותנו !!!!!!!
ככה מתנהג יהודי שהיהדות נמצאת אצלו בראש הרשימה!!!!!!!!!!!!!!!!!
קראתי הרבה מאוד ראיונות עם אנשים ששוהים שםגיסי שוהה בדן פנורמה ירושלים, הוא הגדיר לי את האוכל כ'לא אכיל', ובשבת הוא אכל 'רק כדי לחיות
אבל אם יש אפשרות למשהו יותר "שמור" למה להתפשר על פחות?????????היו פה לא מעט אשכולות בריאות.
ניתוחי שבר/בקע,
קיסרי, אורטופדי כזה, אורטופדי אחר.
אף פעם לא שאלו איך ההכשרים ואיך החברים לחדר (זה שואלים רק בלידות, ואין כאן המקום להסביר למה).
אז צבע אדום וסימני קריאה לא ישנו מציאות שכולנו מכירים היטב.
שמעתי שבאמת בשניר זה מקום טוב וכל החשובים נמצאים שם! לא היה צריך פרוטקציה להתקבל לשם?היייייי
תעצרו רגע
אנחנו בשניר, התפנינו מרצון, וכך כולם פה
נהנים מכל רגע ומכל פיסת דשא
הילדים משוחררים! רצים! נהנים!
הצוות מדהים ונענה לכל בקשה
אפס תלונות על אוכל- מי שלא אוהב שיאכל לחמניה, מה יש?
אוירה מצוינת, משפחות מדהימות ואיכותיות ממש
לא יכולה לשמוע את אלו שהתפנו ויש להם תלונות
במדינה אחרת היו נועלים אותכם החדר בבית חולים שתרקבו שם
אני חושבת שעושים הכל כדי שנעבור את זה הכי מושלם שיש
אז כדאי שאנשים יבינו שהם לא הגיעו לנופש בתנאי מלון רגילים, אלא למלונית למבודדי קורונה.אני לא מבין את אלה שכ''כ מזדעקים על כך שאנשים מצפים לקבל בית מלון,
וכי יש בכך עבירה שאנשים מצפים לקבל מלון? אמרו לבן אדם שהוא מקבל מלון והוא ציפה למלון- זכותו המלאה!!!
ניתן לומר שהוא לא יכול לדרוש תנאים של בית מלון אך עצם הציפיה לתנאי בית מלון היא לגיטימית לחלוטין!
מותר לאנשים קצת להנות בחיים ולא צריך לקנאות.
מקווה שזה היה בהומור...למה בעצם אוכלים מחמגשיות ולא את האוכל הרגיל של המלון??
מקווה שזה היה בהומור...
כמה הם משלמים שם כדי לקבל תנאי מלון עם ארוחות גורמה של 7 סוגי בשרים?
דווקא אני הבנתי שמרוב שנהנים במלוניות
יש אנשים שמתחננים שיקחו אותם.
קיבלתי מייל מקרובת משפחה שנתפלל עליהם שיאשרו להם פינוי למלון... (הם חולים שמרגישים מצויין ומשעמם להם בבית)
למה בעצם אוכלים מחמגשיות ולא את האוכל הרגיל של המלון??
בתור אחת שנופשת באחד מהמלונות בימי הקיץ (עוד לפני הקורונה)למה בעצם אוכלים מחמגשיות ולא את האוכל הרגיל של המלון??
לפי מה שאני שמעתי מי שקיבל את שנירשמעתי שבאמת בשניר זה מקום טוב וכל החשובים נמצאים שם! לא היה צריך פרוטקציה להתקבל לשם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים