נכתב ע"י רוצה טוב;1849088:הציור יפה, המסר לא נכון.
אז זהו,זה בדיוק המסר שאני רוצה להעביר,את הזדון שבמעשים שלהם עטוף בעטיפה של הומניות ואהבה,פשוט שהיום הם לא יכולים לעשות לנו את מה שהם עשו לאבותינו במשך מאות שנים כי זה לא תואם את ההוואי הדמוקרטי והצדקני שהם שיוועו לעצמם אז הם עושים את זה בתיחכום ובהבלעה כראוי לעשיו אביהם,זה אולי קצת נחרץ אבל זו דעתי.נכתב ע"י יפית כוכב;1849513:ציור י פ י פ ה !!! היו מחזירים לך אותו גם בתוך שוק סואן--- הסגנון שלך לקילומטר!
הצביעה מדויקת ויפה, הדמויות מוצלחות ומביעות (אהבתי את האירופאי הבלונד עם העיניים הכחולות...)
אם כי בהערת סוגריים- המסר לא מובן על ההתחלה. אני מניחה שהנקודה שרצית לבטא היא שהם מתכוונים למעשה לעזור לפלסטינים לפגוע בנו. אך למעשה הנקודה המדויקת יותר היא שהם לא יודעים מה ההשלכות למעשיהם ההומניטריים, והם משיגים את התוצאה השלילית הזו לא במכוון, ולא מידיעה (אולי קצת כן, אבל לא ברשמי)
בהצלחה!
נכתב ע"י GolanArt;1849898:פצצה!
המסר שאני ראיתי הוא, שניהם דוקרים, כל אחד עם הכלים שלו, מקסים!!
נכתב ע"י יונה יונה;1850054:אחרי ההסברים כאן היחיד שמסתדר לי זה ההקבלה-אבל לדעתי זה לא מתאים בתור מחשבה שלו אלא סתם בתור 2 תמונות.
נכתב ע"י חני H;1851450:האירופאים צריכים להיות נוראאאא תמימים או מטומטמים, במחילה, אם הם לא יודעים שהמעשים שלהם שם מביאים למעשים של החמאס כאן. תמימים הם לא, ומטומטמים גם לא נראה לי, כך שלדעתי זה כן מתאים כמחשבה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים