מבחינת ה'קונספט' - לדעתי הוא די מיצה את עצמו...
תשלח לי לפרטי , תודהמבחינת ה'קונספט' - לדעתי הוא די מיצה את עצמו...
מבחינת העיצוב הגרפי - בסדר גמור אבל כדאי להשתמש בסמל המקורי ולא בסמל סרוק
(אני אעלה לך עוד מעט - הוא גדול מידי אז עשיתי צילום מסך)
צפה בקובץ המצורף 613941
אני מדבר על חולצה לפורים......נחמד! ממש עיבוד לעניין!
אבל לא הייתי הולך על האזהרות של משרד הבריאות, מכמה סיבות:
א) זה לא משהו ייחודי לך. לא אתה חשבת על הרעיון, וכולם יודעים מה המקור, מה שנותן תחושה של "חקיין זול".
ב) הרעיון נדוש. הארץ מפוצצת בכל מיני שטויות שעושים עם הסמלים האלו, בייחוד עכשיו לפני פורים.
ג) למרות השינויים, ברגע שזה אזהרה, אז הציבור רואה משהו כזה, ועם צבע אדום-בכלל, ומיד נרתע, קופץ אחורה. המח מתייג מיד את מה שלפניו באופן חשדני, מה שלא מוצלח כשאתה רוצה שיתרשמו באופן חיובי מהלוגו שלך.
לסיכום-הייתי מציע לך לחשוב, אולי להתיעץ עם מעצבים וממתגים שאתה מכיר, ולעצב לעצמך לוגו שבנוי על אסטרטגיה, לוגו יחודי ויצירתי, כי זה נראה שיש לך ממש כשרון והר של מוטיבציה להצליח, ואני בטוח שאתה יכול להגיע לטופ!
בהצלחה!
הסמלים מתוחים מדי, ולא נראים דומה למקור.
מה אתם אומרים על זה?
צפה בקובץ המצורף 614342
יש לך תשובה על זה?הסמלים מתוחים מדי, ולא נראים דומה למקור.
גם האיכות לא משהו, כמו שאמרו, תעלה קובץ מקורי ונראה.
שים לב גם שהטיפוגרפיה לא מתוחה על ידי WARP, אלא מקבלת את צורת העיגול ע"י מסלול.
מה אתם אומרים על זה?
צפה בקובץ המצורף 614342
צריך לעשות את הכיתוב על מסלול עגול. לא ע"י warp, ואת זה אפשר לעשות באילוסטרייטור ולא בפוטושופ..ניסיתי, אתה יכול לפרט לי יותר איך עושים את האופציה warp בפוטושופ על התמונה הנוככית?
אם יוצרים עיגול בפוטושופ ומניחים עליו את כלי הטקסט הוא יכתוב על הנתיב ללא warpת זה אפשר לעשות באילוסטרייטור ולא בפוטושופ.
נכון. לא ידעתי. תודה על החידושתתפלא לשמוע אבל עם תיצור עיגול בפוטושופ ותניח עליו את כלי הטקסט הוא יכתוב לך על הנתיב ללא warp
אני לא כזה חכם...תודה על החידוש
www.prog.co.il
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //