מה אתה מתכוון מומלץ?ברצוני לדעת מהו סינון האינטרנט המומלץ למחשב שמתחבר לרשת סלולארית ללא סינון ע"י נקודה חמה.
אשמח לשמוע את הצדדים השונים על נטפרי/נתיב/אתרוג.
בתודה מראש.
שאלתי האם ניתן לשים סינון על הרשת הסלולארית שלי שמסופקת ע"י הוט מובייל? או שאני חייבת סינון ע"י תוכנה על המחשב?מה אתה מתכוון מומלץ?
אם מצד הטכני שבדבר, כולם אותו דבר. [בנטפרי אתה עושה את זה דבר אראל, ובשאר החברות דבר החברה ישירות. ובכל זאת נטפרי יוצא יותר זול].
אם מצד רמת הסינון, נטפרי הכי טוב ללא כל פקפוק. אם כי גם סינונים אחרים די טובים, וישנם שנטפרי כבד להם מידי, אז יש את כל השאר.
אם הרשת מסופקת באופן ישיר ע"י חברה שאיננה תומכת בסינון, אין דרך לעשות סינון בלי להתקין תוכנה על המחשב (אא"כ ע"י ראוטר סים שתומך בVPN, שאז מתקינים את הVPN ע"ג הראוטר)שאלתי האם ניתן לשים סינון על הרשת הסלולארית שלי שמסופקת ע"י הוט מובייל? או שאני חייבת סינון ע"י תוכנה על המחשב?
www.prog.co.il
באתרוג ניתן להתקין תוכנת סינון על המחשב.נתחיל עם זה שבאתרוג/רימון לא מכיר אופציה כזו.
תוכנת סינון או תוכנה שמונעת חיבור לאינטרנט שאינו אתרוג, כמו וויפרי של נטפרי?באתרוג ניתן להתקין תוכנת סינון על המחשב.
תוכנת שכוללת VPN לאתרוג/רימון ומונעת גישה לרשת בלעדיותוכנת סינון או תוכנה שמונעת חיבור לאינטרנט שאינו אתרוג, כמו וויפרי של נטפרי?
תוכנת סינון, כל חיבור לאינטרנט שתעשה יעבור דרך הסינון של אתרוג.או תוכנה שמונעת חיבור לאינטרנט שאינו אתרוג, כמו וויפרי של נטפרי?
לא כ"כ הבנתי מה הכוונה, אני ינסה לענות בכל זאת.שאלתי האם ניתן לשים סינון על הרשת הסלולארית שלי שמסופקת ע"י הוט מובייל? או שאני חייבת סינון ע"י תוכנה על המחשב?
יש תוכנה של נטפרי שיושבת על המחשב ומסננת גם שאתה מחובר לרשת לא מסוננתאני מתענינת גם באותו נושא
הענין הוא כך: יש לי סינון של נטפרי על הספק אבל ישנם זמנים שאני צריכה להתחבר מהמחשב לרשת אחרת, שאנה מסוננת
ולכן אני רוצה שיהיה לי סינון ברמת המחשב גם.
מה האפוציה הטובה, שלא תגרום לאיטיות כאשר אני מחוברת לנטפרי?
תודה!
אייך שהבנתי זה כבר לא רק באישור מיוחדאבל ראיתי שכתבו שזה רק באישור מיוחד וכו
לא הבנתי מדוע רק באישור מיוחד, וגם- מה זה אומר מיוחד? מה אנ יצריכה להגיד כדי שיתנו לי את זה?
אשמח לשמוע
צריך פירוט מה הכוונה, האם אתם מביאים את המחשב לעבודה ומתחברים לרשת של העבודה, וזה לא נטפרי?אבל ישנם זמנים שאני צריכה להתחבר מהמחשב לרשת אחרת, שאנה מסוננת
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים