- הוסף לסימניות
ידוע לכם על סירי נון-סטיק במחיר סביר שאפשר להכניס למדיח? מה לגבי סירי ארקוסטיל?
@<סקריפטית> כתבת בעבר נגד ארקוסטיל, למה?
לא מכירה.ידוע לכם על סירי נון-סטיק במחיר סביר שאפשר להכניס למדיח? מה לגבי סירי ארקוסטיל?
על איזה סירים את כן ממליצה?לא מכירה.
לא יצא לי להשתמש.
מעדיפה סירים שאני מכירה את הטיב והאיכות שלהם. אבל כל אחד מוזמן לנסות.
אסף גרניט של נעמן מעולים.על איזה סירים את כן ממליצה?
פוד אפיל - שטיפה ידנית בלבדפוד אפיל-הסדרות השחורות
ציפוי הנון-סטיק הפנימי עמיד? יש שריטות עם הזמן?אני נהנית מאוד מהסירים של אסף גרניט של נעמן הם טובים מאוד גם במדיח
את הסירים יש לי כבר כמה שנים, אבל מדיח רק בערך שלושה חודשיםציפוי הנון-סטיק הפנימי עמיד? יש שריטות עם הזמן?
עדיין מחזיק לך טוב עם המדיח הנון סטיק?את הסירים יש לי כבר כמה שנים, אבל מדיח רק בערך שלושה חודשים
בינתיים אין שריטות והציפוי עמיד
אז אני לא ממש יודעת לגבי העמידות שלהם במדיח למשך זמן ארוך
נעמן בעיקרון כותבים על הסירים האלו שהם עמידים במדיח
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים