- הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;246401:אני לא חושבת שהרקע השחור מחמיא לסלט.
הייתי מצפה שלכרוב יהיה מראה יותר ירוק.
נכתב ע"י msphoto;246419:הכרוב הוא כרוב לבן..
והרקע הכהה מדגיש את הסלט, רקע בהיר היה מאבד את הקונטרסטיות.
נכתב ע"י mig;246438:או רקע בגוון של החמוציות.
ולכרוב לבן יש מראה ירקרק שבמקרה זה נאבד.
נכתב ע"י כוכב103;246515:הסלט כנראה טעים במציאות.
אבל התמונה לא כ"כ מחמיאה לו.
הצבעים המיוחדים של הכרוב והחמוציות אינם נראים
והקומפוזיציה יכולה להשתפר.
נכתב ע"י mig;246540:אולי בכלי יותר קטן יותר מקרוב ופחות מלמעלה.
נכתב ע"י לאה אור;246552:אולי תעלה את התמונה שניסית
סתם מענין לראות...
אני לא מבינה בצלימוי אוכל וק"ו שלא למדתי את הנושא
אבל נדמה לי שתמונות מקריבות מגרות יותר את הטעם
נכתב ע"י mig;246568:אתה עובד עם פלש ישיר?
כי יתכן שהוא מחויר את האוכל.
הכיוון של התמונה העליונה יותר טוב אם כי דורש עדיין עבודה. והצל מדי חד.
נכתב ע"י א-ירושלמית;246574:הראשונה היא הסצנה עליה אתם צריכים לעבוד. שימו את הסלט בכלי כהה חלק, כדי שיהיה קונטרסט טוב יותר. ובכלל, לפני שתצלמו תמונה סופית- תכינו סלט טרי ורענן. (בתמונה הסלט נראה עייף מדי, וזה לא מושך כבר לאכול.)
עוד משהו- מחוץ לקערה שימו משהו שישלים לנושא: אולי לפזר קרקרים, ירקות עלים (לא כרוב או חסה!), אולי כף יפה או כלי מעניין, והחיתוך יבוא רק מצד אחד של הכלי.
בהצלחה, ואני מחכה לראות את התוצאות!
![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים