- הוסף לסימניות
לספר קוראים לא חיפשתם אותי
יצא חלק ב'?
התכוונתי לחלק השני של 'לא חיפשתם אותי', שהתפרסם בשנה האחרונה ב'לבית' של המבשר.
לא יודעת אם יצא כספר.
לספר קוראים לא חיפשתם אותי
יצא חלק ב'?
של מי?אפרופו "לבית", מתפרסם שם סיפור יפהפה,
"פארנצ'עס בסימטה" -אני מחכה לספר הזה!
באשי דירנפלד, מקוה שאני זוכרת נכון.של מי?
כן, תענוג.הוא עדיין מתפרסם, לא?
מה זה הספר שבקטיפה?????היא גם אמרה שיצאו 2 ספרים בהפרש מסוים....
אחד סידרה חדשה ואחד הסיפור שבקטיפה....
נראה לי עדיין לא יצא...מה זה הספר שבקטיפה?????
סיפור בקטיפהמה זה הספר שבקטיפה?????
מסתיים בפסח,סיפור בקטיפה
בשם "כי אבי ואמי"
לעניות דעתי בקרוב יסתיים ויצא כספר.... אמן!
נשמח לעדכון ביום שיוצאמסתיים בפסח,
ייצא לחגים בעז"ה.
חוץ מזה, בשלבי כתיבה מתקדמים של הספר שייצא בס"ד לפסח..
תודה על הציפייה וההתעניינות!![]()
סוג של לחמניות במוצאי פסחנשמח לעדכון ביום שיוצא
אני אוהבת לקנות ספרים על היום שהם יוצאים ולסיימם באותו מעמד....
זה המשך של הסדרה???סיפור בקטיפה
בשם "כי אבי ואמי"
לעניות דעתי בקרוב יסתיים ויצא כספר.... אמן!
לא.זה המשך של הסדרה???
הסדרה מ- 'גם כי אלך' עד 'לראות בטוב' נגמרה סופית? חבל...איך אהבתי אותם... כמובן שעדיין נמשיך לקרוא אותם! @ליבי קליין הספרים שלך הם נכס! ואני לא אומרת את זה על כל ספר.
'כי אבי ואימי' יוצא סופסוף לקראת פסח???? ישששש!!!
מסתיים בפסח,
ייצא לחגים בעז"ה.
חוץ מזה, בשלבי כתיבה מתקדמים של הספר שייצא בס"ד לפסח..
תודה על הציפייה וההתעניינות!![]()
כן,אז יש 2 ספרים??
לא.. חכינגמרה סופית?
לא.. חכי
ותודה על המילים הטובות,
נותנות כוח להמשיך!!
שבת שלום!![]()
יששש אני ממש אוהבת את הסדרה !!!! מחכה בקוצר רוח לספר הבא!!!לא.. חכי
ותודה על המילים הטובות,
נותנות כוח להמשיך!!
שבת שלום!![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //