ביתראני ישמח
איפה את נמצאת?
אין לי שום דרך...את מגיעה לבני ברק?
יש לך אולי איך לשלוח את זה?
אין לי שום דרך...
חבל... זה דווקא חומר חמוד.
חבל
אני לא לומדת את זה אבל אני אוהבת ללמוד דברים חדשים לבד מספרים
כנראה שלא הפעם.....
כן אבל לא יודעת מתי ולא הרבה.אז עוד יותר חבל
אני אוהבת את הדברים האלו
לאילו ערים את כן מגיעה?
ירושלים?
יש לך עוד ספרים למסירה???כן אבל לא יודעת מתי ולא הרבה.
אני נמצאת בהתכתבות עם מישהו שרוצה ספרים של מיקרו כלכלה כבר כמה חודשים כי הוא רוצה דרך ירושלים וכל פעם שאני מגיעה אני שוכחת...![]()
אני באמצע תואר במדעי המחשב.יש לך עוד ספרים למסירה???
מה למדת?
אולי כן יהיה לי שווה לעשות הלוך חזור לביתר.....
אני מניחה שאפשר להבין מהספרים את רב החומר כי אתם הרי לומדות עצמאיאני באמצע תואר במדעי המחשב.
האמת שאת רב הספרים חילקתי אבל אני יכולה לרכז לך מעוד סטודנטיות שלומדות בביתר...
לא כל קורס בנוי בפני עצמו. אם יהיה לי צורך בקורס עתידי בחומר מסוים הוא ינתן לי.אני מניחה שאפשר להבין מהספרים את רב החומר כי אתם הרי לומדות עצמאי
נכון?
זה חומר מסובך?
אני מתענינת בזה בעיקר להעשרה וקריאה בשעות הפנאי (שיעורים.....)
למה את בעצם מעבירה את הספרים?
לא כדאי לך לשמור אותם עד סוף הלימודים ליתר ביטחון?
וואי ממש מתחשק לי לעבור על זהלא כל קורס בנוי בפני עצמו. אם יהיה לי צורך בקורס עתידי בחומר מסוים הוא ינתן לי.
זה לא מסובך אבל אין לי מושג כמה אפשר ללמוד אותו באמת לבד.
לא ניסיתי...
סטטיסטיקה ספציפית הספרים די ברורים.
לא אכפת לי לנסות... בכיף.וואי ממש מתחשק לי לעבור על זה
יש מצב שאת עושה מעל ומעבר ובודקת עם החבר'ה שסביבך האם מישהי מגיעה לבני ברק?
זה יהיה לי מדהים אם כן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים