- הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;2055660:הנורמלי האחרון כבר הסתיים בכלל?[/QUO
ממש לא.
נכתב ע"י א-ירושלמית;2055660:הנורמלי האחרון כבר הסתיים בכלל?[/QUO
ממש לא.
נכתב ע"י PBיסטית;2055767:ספר משגע שקראתי, לדעתי חובה לקרוא לפני ליל הסדר..
בשם"קורמו"- מסע הגאולה..
מתאר את מסעו של נער יהודי שגדל כמאומץ בבית מצרי..
לא התלהבתי כשהביאו לי לקרוא אותו.. אמרתי, מה, אני מכירה את סיפור יצאת מצרים בע"פ..
אבל לא גמרתי להתלהב כשסיימתי..!!!!!
מדהים! וכל מילה נוספת מיותרת..
כשלונות חרוצים באמת יפה! קראתי אותו כסיפור בהמשכים בעיתון, ולא כספר. אבל אני זוכרת את הדפדופים המהירים איך שהגיע העיתון לפינה של הסיפור בהמשכים... היו לה כל פעם דברים מקורי'ים, היא לא חזרה על עצמה כמעט... כתיבה טובה!נכתב ע"י pr;2055467:קראתי עכשיו שני ספרים יפהפיים - שונים מאד בסגנון,
אחד זה 'מים שקטים' של רחל דובין, התפעלתי ממנו מאד,
השני - 'כשלונות חרוצים' של יעל רועי, לקרוא כמה וכמה פעמים ועדיין להנות, לאוהבי הז'אנר.
אי שם הרחק מן הבית הוא ספר ישן כך שהנחתי שהשואלת התכוונה לחדשים,
אבל אם לא קראת - זה אחד הספרים השווים. לא יוצאים ספרים כאלה היום... (או כמעט ולא) מיוחד מאד!
(ואת נולד לעוף לא אהבתי בכלל... כדאי לשאול אנשים שאוהבים את אותו סגנון שלך)
נכתב ע"י PBיסטית;2055767:ספר משגע שקראתי, לדעתי חובה לקרוא לפני ליל הסדר..
בשם"קורמו"- מסע הגאולה..
מתאר את מסעו של נער יהודי שגדל כמאומץ בבית מצרי..
לא התלהבתי כשהביאו לי לקרוא אותו.. אמרתי, מה, אני מכירה את סיפור יצאת מצרים בע"פ..
אבל לא גמרתי להתלהב כשסיימתי..!!!!!
מדהים! וכל מילה נוספת מיותרת..
נכתב ע"י dvory;2055774:הוא באמת מהמם, ואמור לצאת במהדורה חדשה בקרוב. (אני ערכתי אותה. מקווה שלא קלקלתי)
נכתב ע"י תמר21;2055840:אפשר לשאול היכן הוא ניתן להשגה? שמעתי עליו כמומלץ במיוחד (גם מבחינה רוחנית?) ומענין אותי לקרוא.
תודה על כל מידע![]()
נכתב ע"י תמר21;2055840:אפשר לשאול היכן הוא ניתן להשגה? שמעתי עליו כמומלץ במיוחד (גם מבחינה רוחנית?) ומענין אותי לקרוא.
תודה על כל מידע![]()
אם הייתי יודעת לפני שבועיים הייתי מביאה לך אותו, אבל הוא כבר לא אצלי...נכתב ע"י תמר21;2055840:אפשר לשאול היכן הוא ניתן להשגה? שמעתי עליו כמומלץ במיוחד (גם מבחינה רוחנית?) ומענין אותי לקרוא.
תודה על כל מידע![]()
למה 2 יצא לספר.נכתב ע"י אביגיל אינש;2055935:קראתי בעיתונים (לבית, ובקהילה) בהמשכים ומאוד נהניתי מהסיפורים:
"לרקוד בגשם"
ו"שמים בלי תכלת"
כבר הרבה זמן אני לא מנויה של עיתון "משפחה", ולכן לא מעודכנת...
יש סיפור בהמשכים שנגמר?
שווה ?
נכתב ע"י אביגיל אינש;2055935:קראתי בעיתונים (לבית, ובקהילה) בהמשכים ומאוד נהניתי מהסיפורים:
"לרקוד בגשם"
ו"שמים בלי תכלת"
כבר הרבה זמן אני לא מנויה של עיתון "משפחה", ולכן לא מעודכנת...
יש סיפור בהמשכים שנגמר?
שווה ?
נכתב ע"י dvory;2055944:כן, ערכתי אותו ספרותית.
היו שגיאות קלות של חוסר סינכרון בין הפסקאות, טקסט יותר מסורבל בגלל התרגום ועוד כמה דברים, שגרמו למוציאי הספר להחליט שהם רוצים להשקיע בעריכה מחודשת.
נכתב ע"י חלב;2056092:מכל הבחינות, האם הספר "קורמו" מתאים גם לילדים בגילאי 12-14 או רק למבוגרים?
תודה!
נכתב ע"י תקוה;2056103:חציו הראשון של הספר הוא קשה לקריאה. אכזריות המצרים מתוארת שם מאוד בפירוט.
אבל החצי השני מתאים גם לגילאים שכתבת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //