- הוסף לסימניות
מחפשת רעיונות לסקצ'ים מי שיש לה אשמח לשמוע

ממש אהבתי!!!!!בינזמנים, האמא טורחת עובדת מפנקת מבשלת מוציאה את הילדים לפיעילויות
וכשפרגנת לעצמה איזה סרט בלילה, נרדמת לפני שמתחילים.....
ערב שבת מנסים להיות מאורגנים ולכבד את השבת בהכנה כבר מיום ראשון
עושים חלוקת עבודות והכנות לפי ימי השבוע
ביום א מכינים סלטים (ביום ב' אוכלים אותם כי חבל שיתקלקלו עד שבת)
ביום ב' קניות (לכבוד שבת, קונים בשפע בלי הגבלה מספיק בסוף לכל השכונה)
יום ג' שוטפים את הבית (ביום ד' כבר אין זכר לשטיפה)
יום ה' מקלחים את הילדים ומלבישים אותם בבגדי שבת ואבוי אם מישהו ילכלך
אז למה ביום שישי צריך לנקות לבשל לכבס לקלח ולהלביש את כולם אם היינו כ"כ מאורגנים?
שיח שכנות בגינה
כל אחת מספרת בהתרגשות את קורות היום האחרון/סיפורים מהעבודה/ועוד...
אף אחת לא שומעת את השניה
כל אחת נכנסת לדברי חברתה ושמה לב רק לעצמה
מישהי חומדת לצון ומשכתבת את כל הנאמר ומקריאה להן בערב של "ביחד"
זה נשמע בערך כך:
הלכתי הבוקר למכולת וראיתי את סבתא שלי
סבתא שלי סרגה לשלשיה סוודר מדהים
מדהים לראות את השיפור במצב של התלמידות מתחילת השנה
מתחילת השנה אני צועקת על נושא הזילזול בלימודים
הזילזול בלימודים נובע מחוסר אכפתיות מוחלטת של ההורים
ההורים צריכים לשמור על הילדים שלא יזרקו פסולת לרחוב
חחחח!תקני את הספר 'הדבש והעוקץ' (דבורה נויגרשל) - תעשי סקץ' מכל פרק. מגלגל לגמרי.
אם את מעונינת, אני עושה זאת בתשלום,מחפשת רעיונות לסקצ'ים מי שיש לה אשמח לשמוע![]()
בכל חנות יש את זה?תקני את הספר 'הדבש והעוקץ' (דבורה נויגרשל) - תעשי סקץ' מכל פרק. מגלגל לגמרי.
ככל הידוע לי, הספר אמור להיות ב'יפה נוף' וב'אור החיים' (הספר יצא לאור בסביבות פורים כמדומני). הוא יכול לספק השראה לאין ספור סקצ'ים. בכל מקרה, כמדומני כדאי להיות בקשר עם המחברת בנוגע לזכויות יוצרים כשרוצים להשתמש בחומר באופן ציבורי.בכל חנות יש את זה?
מעניין שלא שמעתי על זה..
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //