דבורי פרקוו
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אשכול מרתק
להדפיס ולתלות על המקרר
להדפיס ולתלות על המקרר
לפי התגובות יש כאלו שיכולים לתלות על המקרר של השוויגערעל המקרר של השוויגער...
רק שהשוויגער לא תתלה אותן.על המקרר של השוויגער...
לפעמים כדאי להיות סוג של זבוב על הקיר בבית של השוויגעררק שהשוויגער לא תתלה אותן.
בבית של השוויגער שלי אף זבוב לא נמלט.לפעמים כדאי להיות סוג של זבוב על הקיר בבית של השוויגער![]()
לרגע חשבתי כבר שאנחנו גיסותבבית של השוויגער שלי אף זבוב לא נמלט.
היא אחת כזו שיש לה קבוע מגבת על הכתף.
(והיא החמות הכי מתוקה בעולם, הקשר בינינו דומה מאד לקשר אם-בת)
ובנתיים תעבירי את האשכול לשוויגער שלךבוא נראה אותנו שוויגעריות.
האמת, עד שאני אהיה שוויגער יהיו בפרוג כל כך הרבה עצות שהכל יעבור בשלום.
את גיסתי במקרה?איזה כיף שלבעלי אין אחיות, ולי אין אחים!
חכמה גדולה, חני.את גיסתי במקרה?
גם לבעלי אין אחיות (רק אחת) וזה באמת כיף.
במיוחד שאני הכלה הראשונה שחמותי הרגישה שאני הבת הבכורה שלה.
לפעמים היא חושבת שנולדתי אצלה בבית. היא יכולה לשאול אותי - את זוכרת? על משהו שקרה כשהייתי בת שמונה.
וכן, אני פותחת אצלה מקרר וגם ארונות. אני חושבת שכל הכלות.
אבל בכל זאת - אנחנו לא הבנות שלה. לבת היחידה יש יחס אחר (היא לא נשואה עדין...)
חני
אפשר עוד להצטרף.חכמה גדולה, חני.
אתן צריכות להכיר את השוויגער שלה.
אין דברים כאלה. בחתימה!
יש לי חברה שאצלם יש בואטצאפ קבוצות,אחד לכל המשפחה ואחד רק לאחים ואחיות.![]()
נפגעים גם נפגעים, אבל יש משפחות שבהם אסור להגיד מילה לאבא ואימא, הם הישות העליונה וכל מילה שעלולה להתפרש באיזה שהיא צורה כמתיחת ביקורת לא תעלה אפילו במחשבת ילדיהםאז איפה בעצם הבעלים שלכן בסיפור?
חושבת שבעלי היה נפגע מאד אם אמא שלו היתה מדירה אותי ורואה אותי רק כחצי בת משפחה.
מה אומרים ביניהם 5 בנים במשפחה של עוד 5 בנות, כשהנשים של כולם לא מוזמנות למפגשים משפחתיים? הם מדברים על זה? כועסים יחד? מאוכזבים יחד? רומזים מדי פעם לאמא?
מחריד!אצל גיסתי רק האחיות בהכל כל יום שלישי כל הבנות נפגשות. אצל האמא.
כל יום שני רק הבנים נפגשים אצל האמא.
ביום ראשון כל הבנות התעמלות מים.
ופעם בשנה מחמישי עד מוצש שבת משותפת רק לבנות .
והם נשים עובדות עם ילדים קטנים אבל המפגשים האלו הם קודש קודשים!!!
מכירה את אחת הכלות מהמשפחה שמאוד פגועה מהיחס הזר שהם מקבלות.
והם אפילו לא קולטות שצריך לקרוא לגיסות... מבחינתן אחיות זה אחיות והשאר...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //