למה את יכולה לעזור?מאוד חשוב להכיר ולהבין את השוק באזור שבו את גרה.
יש הבדלים גדולים ומשמעותיים בין המרכז לירושלים לצפון וקחי בחשבון שכל אחת פה גרה במקום שונה?
אשמח לעזור באזור ירושלים...![]()
להבין את שוק ההייטק בירושלים.למה את יכולה לעזור?
ושאלת השאלות, מה עושים עם הילדים בחופשים, כשהם חולים וכו'?
אני עכשיו בצעדי הראשונים בתחום. ב"ה אמא לכמה קטנטנים וזה ממש מתנגש!
איך אתן מסתדרות?
איך אפשר להפיל ילד חולה על אחות או גיסה ביום חופשי??אפשר לומר שמשנה לשנה הענין נהיה אפשרי יותר.
כמובן שקשה מאד לעבוד בלי חופשות, אבל עם הזמן מערכות החינוך מתאימות את עצמם יותר ויותר לצורך.
אם זה מעונות ומשפחתונים שאין בהם כמעט חופשים
צהרונים במחיר מוזל מאד
קיטנות בחנוכה ובחלק מהחופש.
וכשנכנסים לתחום הזה מגלים שכן, יש ביביסיטר לילדים חולים, יודעים בדיוק מתי היום החופשי של כל אחות/ גיסה, וגם קיטנות יש לכל גיל.
איך אפשר להפיל ילד חולה על אחות או גיסה ביום חופשי??
הן צריכות אותו לעצמן..
אבחנת אותי נכון... קצת נשבר לי ממערכת החינוך ומנסה לחפש בכיוון המחשבים. כך שזו התמודדות חדשה עבורי.הקושי של החופשים וילדים חולים הוא לא רק בתיכנות כל עובדת משרד כמו הנה"ח ומזכירה וכו' עובדת כל השנה ואין לה חופשים וצריכה להתמודד עם זה
יש קבוצות בכל הארץ של SHE CODES. זה ארגון שהמטרה שלו היא להגדיל את מספר הנשים המועסקות בהייטק בישראל. יש להם קבוצות לימוד לתיכנות והם מציעים 4/5 מסלולים.זה נכון שבירושלים הרבה יותר מסובך למצוא עבודות בהייטק ושהשכר גם נמוך מהמרכז?
אני חושבת מאוד רציני על הסבת מקצוע - יכולות להגיד לי איפה לומדים תכנות (לא בודקת תוכנה) מה היקף הלימודים? עלות? בירושלים.
יש קבוצות בכל הארץ של SHE CODES. זה ארגון שהמטרה שלו היא להגדיל את מספר הנשים המועסקות בהייטק בישראל. יש להם קבוצות לימוד לתיכנות והם מציעים 4/5 מסלולים.
מעלות: זה לנשים בלבד.
זה ללא תשלום.
הלימוד הוא אישי, כל אחת בקצב שלה.
חסרונות: הלימוד לא מספיק מהיר (פעם בשבוע, 3 שעות)
אין ממש מרצה או מנחה שניתן להתייעץ איתה (יש אחראיות בכל קבוצה, וכמובן שאפשר גם להתייעץ עם עשרות הנשים שיושבות מסביבך).
רוב הציבור, לפחות בקבוצה שלי הן נשים לא דתיות. (לא חסרון קריטי בעיני אבל חשוב לי לציין).
יש להם גם פעילויות העשרה חוץ מהקורס השבועי, אבל אני מסתפקת רק בקורס.
מי שמעוניינת יכולה בסוף הקורס לעשות פרוייקט בליווי אישי בעלות של 150 שח ולצאת עם איזושהי תעודה. אני לא יודעת עד כמה היא מוכרת, אבל אין ספק שאת כבר יודעת יותר בסוף הקורס.מקבלים תעודה? מוכרת?
מי שמעוניינת יכולה בסוף הקורס לעשות פרוייקט בליווי אישי בעלות של 150 שח ולצאת עם איזושהי תעודה. אני לא יודעת עד כמה היא מוכרת, אבל אין ספק שאת כבר יודעת יותר בסוף הקורס.
עד כמה שהבנתי, בתחום הייטק פחות משנה כמה ואיפה למדת, יותר משנה במה את מקצועית ומה איכות העבודה שלך. תקנו אותי אם אני טועה.
מתוך האתר שלהם:כמה זמן הקורס?
אשמח לקבל פרטים יותר מדויקים.
את צודקת לגבי התעודה. אבל למתחילה זה לפעמים משמעותי יותר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים