- הוסף לסימניות
איזור?אני מחפשת "קורס רענון" לאחת שסיימה לימודים לפני 5 שנים, לא הצליחה להשתלב בתחום ומעונינת לחזור אליו.
מישהי מכירה?
איזור?אני מחפשת "קורס רענון" לאחת שסיימה לימודים לפני 5 שנים, לא הצליחה להשתלב בתחום ומעונינת לחזור אליו.
מישהי מכירה?
איזור?
נשמע קצת מוזר ללמוד את זה תוך חצי שנה.
מוסמך?שמעתי לאחרונה שבמשרדים ממשלתיים יש אפשרות לבוגרות מה"ט להתקבל למשרת סטודנט גם בלי ללמוד לתואר.
מה שבטוח - בכל תחום הכלל של תפילה ועוד תפילה ואמונה עובד הכי טוב.בדיקות? פיתוח?
מה שבטוח - בתחום הזה הכלל של חבר מביא חבר עובד טוב.
אבסולוטית, השכר נמוך יותר בירושלים מאשר במרכזזה נכון שבירושלים הרבה יותר מסובך למצוא עבודות בהייטק ושהשכר גם נמוך מהמרכז?
אני חושבת מאוד רציני על הסבת מקצוע - יכולות להגיד לי איפה לומדים תכנות (לא בודקת תוכנה) מה היקף הלימודים? עלות? בירושלים.
בקשר לקוד שנכתב באנגלית- זה בדיחה... בשביל זה מספיק לדעת ABCוהייטק בלי אנגלית? כל הקוד נכתב באנגלית, יש פגישות באנגלית ואפילו המיילים הפנימיים בסגנון מי מזמין פיצה הערב הם באנגלית.
יש למישהו/י מושג מה קורה בתחום אבטחת מידע/ סייבר , דרישות השוק, שכר , התמחויות??
ועוד אבל חשוב-
כל המספרים בברוטו
שתבינו על מה מדובר, אתמול סיפר לי עובד הייטק (גר בירושלים עובד במרכז) שהוא מרוויח 27K בברוטו. הוא סיים תואר לפני שלוש שנים ולפני כן עבד כסטודנט. כה נשאר לו בנטו? תחזיקו חזק- 13K. כן, פחות מחצי. 3K הוא משלם מס על הטבת הרכב והשאר מס הכנסה וביטוח לאומי.
אבסולוטית, השכר נמוך יותר בירושלים מאשר במרכז
גם ההיצע נמוך בהרבה, אין מה להשוות
גם ה"פינוקים" נמוכים.
אני מכירה מקרוב את סצנת ההיטק הירושלמית
המספרים פה, לא יודעת מאיפה הביאו אותם
מפתח מתחיל לא ירוויח פחות מ14K אין דבר כזה פחות. ואני מדברת על מתחיל ממש עם אפס נסיון.
במשרדי ממשלה אפשר להרוויח קצת פחות.
אבל
חייב תואר. אפילו כדי להיות בודק QA לעיתים קרובות ירצו תואר.
ועוד אבל חשוב-
כל המספרים בברוטו
שתבינו על מה מדובר, אתמול סיפר לי עובד הייטק (גר בירושלים עובד במרכז) שהוא מרוויח 27K בברוטו. הוא סיים תואר לפני שלוש שנים ולפני כן עבד כסטודנט. כה נשאר לו בנטו? תחזיקו חזק- 13K. כן, פחות מחצי. 3K הוא משלם מס על הטבת הרכב והשאר מס הכנסה וביטוח לאומי.
והייטק בלי אנגלית? כל הקוד נכתב באנגלית, יש פגישות באנגלית ואפילו המיילים הפנימיים בסגנון מי מזמין פיצה הערב הם באנגלית.
המצב של ההיצע אמור להשתפר כי הערייה משקיעה משאבים על מנת לעודד צעירים להשאר בעיר. לא יודעת אם זה מורגש.
אני אסכם את עצמי....
מי שחושבת הייטק בכיוון של לעשות המוווון כסף שתדע שהיא צריכה לימודי תואר מפרכים וארוכים, אנגלית טובה, המון שעות בעבודה (פחות שעות עבודה...), נכונות לעבודה במקום מעורב ושתגור במרכז
לא יודעת כמה זה מוסמך. ככה שמעתי.מוסמך?
אשמח לדעת איך
זה בסיפורים....אני מהמרכז.
בלי תואר. ואף פעם לא הזדקקתי אליו.
עבדתי ב4 מקומות ובכולם לא היה צורך ביותר מאנגלית בסיסית. כמובן שיש גם מקומות אחרים.
אבל 14K למתחילה?..........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים