היום יש חוק שמשרה מלאה זה 8.36 שעות ביום. (וכבר לא 9)
אבל יש מצב שדורשים שעות נוספות
היום יש חוק שמשרה מלאה זה 8.36 שעות ביום. (וכבר לא 9)
זה כאליו שמונה וחצי שעות עבודה וחצי שעת הפסקה ככה שזה שווה 9 שעות,היום יש חוק שמשרה מלאה זה 8.36 שעות ביום. (וכבר לא 9)
לפי מה שאני מכירה אין כזה דבר, וברוב משרדי הממשלה אין בכלל משרות סטודנט, יש ברשות המיסים והשכר שם מינימום, וכן צריך להיות סטודנט בפועל.לא יודעת כמה זה מוסמך. ככה שמעתי.
ממתי זה? מאז החוק החדש?אצלנו כל יום הוא 9 שעות ועל השעה האחרונה ביום חמישי משלמים 125 אחוז
אצלנו כל יום הוא 9 שעות ועל השעה האחרונה ביום חמישי משלמים 125 אחוז
סליחה, אבל אני לגמרי לא מסכימה...אני אסכם את עצמי....
מי שחושבת הייטק בכיוון של לעשות המוווון כסף שתדע שהיא צריכה לימודי תואר מפרכים וארוכים, אנגלית טובה, המון שעות בעבודה (פחות שעות עבודה...), נכונות לעבודה במקום מעורב ושתגור במרכז
כנראה. אני הצטרפתי אחרי החוק החדש (למ"מ, לתקופה קצרה)ממתי זה? מאז החוק החדש?
כן, נחשב לשעות נוספותבתור שעה נוספת?
אם כבר הזכרת את אחיותייך המורות... בימים אלו - תהנו מכל רגע במשרד כאשר המורות מוציאות את נשמתן על התעודות. הייתי בסרט הזה שנה שעברה, בין לידה לחודש אחרי ואני פשוט מעריכה כ-ל ר-ג-ע במשרד בימים אלו!אני מרגישה אפילו משוחררת יותר מאחיותיי המורות
סליחה, אבל אני לגמרי לא מסכימה...
אמנם מדברת מהניסיון האישי שלי, אבל כמו שכתבתי כבר, אני רואה גם את האנשים סביבי.
אין לי תואר, האנגלית שלי ברמה סבירה, ב"ה אין לי המון שעות עבודה ואני אכן גרה במרכז
מה שכן חשוב לי לציין:
כאשר עובדים בחברת הייטק - ואני מדברת על הייטק אמיתי - השכר גבוה יותר אבל התנאים הסוציאליים שואפים לאפס.
לעומת עובד שמתקבל להיות עובד חברה (בנק, ביטוח, תקשורת וכו') ואני עדיין מדברת על תחום המיחשוב, רק שלא דרך חברת קבלן - המשכורות לא מידי גבוהות, אבל התנאים בדרך כלל טובים לאין שיעור.
אני עברתי להיות עובדת חברה ומאז ב"ה איכות החיים שלי עלתה בכמה דרגות - חופשת מחלה מהשעה הראשונה (לא צריך גיסה, אחות, שום דבר. אפילו לטיפת חלב יוצאת בכיף)
חופשה גדולה יותר, חול המועד - חצי יום עבודה. ימי הצהרה, ימי בחירה.
אני מרגישה אפילו משוחררת יותר מאחיותיי המורות
אצלי הנקודה הכואבת זה ערב פסח... אבל גם שם יש שיפור![]()
אם כבר הזכרת את אחיותייך המורות... בימים אלו - תהנו מכל רגע במשרד כאשר המורות מוציאות את נשמתן על התעודות. הייתי בסרט הזה שנה שעברה, בין לידה לחודש אחרי ואני פשוט מעריכה כ-ל ר-ג-ע במשרד בימים אלו!
גם אני לא מבינה את זה...אני מהמרכז.
בלי תואר. ואף פעם לא הזדקקתי אליו.
עבדתי ב4 מקומות ובכולם לא היה צורך ביותר מאנגלית בסיסית. כמובן שיש גם מקומות אחרים.
אבל 14K למתחילה?..........
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים