- הוסף לסימניות
השוק קטן. (רק חברות ביטוח ובנקים)ולמה לא להשאר בתחום הזה? דווקא שם אפשר להשאר עד הפנסיה. הוא לא משתנה ותמיד יש בו ביקוש
והמשכורות נמוכות משמעותית ממה שצויין פה.
השוק קטן. (רק חברות ביטוח ובנקים)ולמה לא להשאר בתחום הזה? דווקא שם אפשר להשאר עד הפנסיה. הוא לא משתנה ותמיד יש בו ביקוש
תודה לך!בתאוריה בלבד.
במעשי, לא נראה לי.
מקומות חרדיים בדרך כלל משלמים ממש נמוך.
לדעתי יש הבדלים, גם בלימודים וגם בהשמה יש מקומות שמשקיעים יותר במורות ומלמדים הרבה חומר עדכני. ויש כאלו שמעסיקים מורות שבקושי יודעות לתכנת כמו שצריך.באותו עניין,
האם יש הבדל בין הבוגרות של הסמינרים השונים לגבי הידע שנרכש בהנדסאים? או שכל הסמינרים מלמדים אותו דבר ואולי אפילו אותן המורות?
מאוד משתנה. יש קבוצות שיש אפשרות לשבת במרוכז כל הנשים ויש שא"א.תודה לך!
איך העבודה במקומות הכללים?
אשמח לשמוע מבעלי הנסיון כאן.
ברור!!ימי מחלה מהדקה הראשונה?? וואו, הייתי ב-4 חברות ולא היה על מה לדבר. הכל הם הסכימו אבל על הנקודה הזו - אמרו שמהמנכל עד אחרון העובדים לכולם זה על פי חוק.
ופניה וכל שאר הסוציאליות - על 100% משכורת? באמת מעניין... אנחנו מדברות על אותו דבר?...
יש המון מקומות עם קבוצות של חרדיות. ומאד מכבדים בד"כאני קופצת על האשכול, אשמח אם תתייחסו לשאלתי-
רציתי לדעת האם יש מצב שאישה שלא רוצה לעבוד עם גברים, תמצא עבודה בתנאים ובשכר שציינתם.
תודה מראש.
השאלה מה השכריש המון מקומות עם קבוצות של חרדיות. ומאד מכבדים בד"כ
אם את נכנסת לחברה גדולה שיש בה חרדיות ומבינים את הצרכים שלהן, אבל לא יתחייבו לך על הפרדה - אז את מרויחה רגיל.השאלה מה השכר
[/QUOTE]היי אשמח לפרטים!! תודה
E="שתים, post: 5622127, member: 32959"]ללא הפסקה. וצריך מינימום של 24 דקות הפסקה כך שאת מגיעה לבדיוק 9 שעות.
בנוגע למה שאמרו לגבי השכר -
ברור שנטו יורד משמעותית אבל זה לא קשור להייטק אלא לכל שוק, כמו שכבר אמרו.
כמו כן -ההוא שירד מ27 ל13, היה לו רכב מליסינג - הוי אומר קיבל רכב חדש ללא טרדות תיקונים וביטוחים וכו', ירדו לו כמה אלפים לפנסיה וביטוחים (שנכון שלא מרגישים עכשיו אבל בבוא העת הוא יקבל הכל בחזרה + הפרשת המעסיק שהיא שמנה ביותר!), ירד לו כ1500 לקרן השתלמות שזה אומר שעוד 6 שנים הוא מקבל הכל בחזרה + הפרשת המעסיק + תשואה!, אז נכון שביד אין לו הרבה אבל אלו תנאים של הייטק...
מנסיון וידע ברור מכמה אנשים, בירושלים - בוגר תואר מצליח יקבל אכן בסביבות ה14 וכל שכן אם צבר נסיון בתור סטודנט.
מה שכן, אכן הרבה מהנשים החרדיות עובדות דרך חברות קבלן שאז השכר נמוך משמעותית.
מי שמעונינת, יש קבוצת נשים חרדיות בהייטק בלינקדאין. אשמח לתת פרטים.
מה אתן אומרות על חומרה?
הציעו לי עבודה
השכר לא וואו אבל אני בלי ניסיון
שווה להתחיל עם חומרה או שעדיף לחכות קצת ולהיכנס לתוכנה?
אציין שאני עכשיו מסיימת לימודים ולא מאד נחוץ לי להתחיל לעבוד
רק הקטע של להרגיש "מסודרת"
ללכת על זה?
פליז תגיבו!
רק צריך לזכרור שבהייטק קשה למצוא עבודה, אני כבר מחפשת 3 שנים ויש לי נסיון של 9 חודשים בחברה ממשלתית.
מה אתן אומרות על חומרה?
הציעו לי עבודה
השכר לא וואו אבל אני בלי ניסיון
שווה להתחיל עם חומרה או שעדיף לחכות קצת ולהיכנס לתוכנה?
אציין שאני עכשיו מסיימת לימודים ולא מאד נחוץ לי להתחיל לעבוד
רק הקטע של להרגיש "מסודרת"
ללכת על זה?
פליז תגיבו!
מה אתן אומרות על חומרה?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים