נכתב ע"י צבי גרינוולד;2136720:אין לי מושג מה קורה במחשבים של אחרים, וכבר אמרו חז"ל שבהמתן של צדיקים, אין הקב"ה מביא תקלה על ידן. בכל אופן אצלי יש המון תקלות עם מאיה, כך שמי שחווה טראומות כאלה, עליו להגדיר בהגדרות של מאיה שמירה אוטומטית. אני הגדרתי כל 20 דקות. איני מסתמך רק על זה, אלא אחרי כל שלב משמעותי שאובדנו ילווה בכאב לב ותחושות זעם, אני מייד שומר.
פעמים רבות יש דבר מטעה במאיה; הכל נראה טוב ושפיר. שומרים. וכשפותחים הסצנה עולה עם שיבושים שלפעמים הם בלתי הפיכים.
הייתי שמח לדעת אם גם אחרים נחרכו וסבלו משכול ואובדן, עם מאיה.
הטראומות שחוויתי עם מאיה היו בסצנות שמידלתי בעצמי. ולא נראה לי שהיו בעיות במודל. נכון שיש פתרונות, אבל הם זמניים עד לתקלה הבאה. לדעתי מאיה מייצרת את הבעיות, ולכן משהו נפגם בתהליך.נכתב ע"י Y;2137167:אחת הבעיות הקשות ביותר במיה כשמביאים מודל פגום וא"א לדעת זאת קודם לא משנה כמה שמירות יעשו אחרי שהמודל בפרויקט הוא יהרוס אותו.
לכן מומלץ ( עצה של פרדס) לפני שמביאים מודלים לבצע 2 פעולות:
1. להביא את המודל לפרויקט חדש לנקות אותו ורק אז להביא אותו למיה
2. לפני הבאת המודל לשמור את הפרויקט בשם נפרד כך שגם אם המודל הרס את הפרויקט אפשר לפתוח את הקודם.
לצערי היו כמה פעמים שנהרסו לי פרוייקטים ולא תמיד נמצאו פתרונות
נכתב ע"י polygon;2142321:ראשית, המון תודות על הרצון לעזור.
זה באמת היה פרוייקט מורכב מאוד והיה לי חבל מאוד מאוד שכל העבודה תלך לאיבוד.
אני עדיין תלימדה בפרוג אצל המורה עופר שפיר. שלחתי לו בצורה מסויימת שהוא ביקש את כל הפרוייקט והוא הצליח להצילו ב"ה.
כך שאם קורות בעיות כאלו (והלוואי ולא יקרו) יש כתובת...
אשמח לדעת איך עושים שמירה אוטומטית במאיה.
אגב, לא ייבאתי שום מודל, הכל מידול עצמי ואיזושהי בעיה מוזרה שלא ידועה.
שוב, תודה על הרצון לעזור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים