נכתב ע"י מוריהלי;2360552:לי עשו בגיל שנה עם מחט לוהטת אלכוהול ותפוח. וואלה אין לי ומעולם לא היו דלקות ובעיות...
נכתב ע"י מרשי;2360378:אמרו לי שעד גיל שנתיים האוזן גדלה בצורה לא פרופורציונית
ולכן אם עושים חורים קודם, אח"כ הם לא באמצע.
מישהי שמעה? התנסתה?
נכתב ע"י nomi123;2360354:אני לא עושה.
הם נולדות עם זה, אפילו אחת נולדה עם עגיל ארוך..
באמת?
לאן נסחפתם?
למה להציק לילדה, למה לא לעשות לה כשהיא מבקשת ומבינה-בגילאי ביה"ס,
למה היא צריכה לסבול בשביל שהאמא תרגיש טוב?
אני הייתי בחנות ועשו לתינוקת פיצית עגילים הצרחות הנואשות שלה חרוטות עד היום בליבי..
והאמא- שמחה ממש... עושה את זה עכשיו כשהיא תינוקת כדי שלא תזכור.
למה?
למה שלא תזכור שהיא כ"כ רצתה ואח"כ קיבלה והרגישה יפיפיה?????
אני אישית לא מבינה את זה.
אמא שעושה לבת שלה עגילים ללא רצונה והבנתה היא פושעת.
נכתב ע"י אקורד;2360323:לכל המבינות קופצת על האשכול,
מה עושים עם ילדה בת שנתיים שקמה בבוקר בלי עגיל ואין...
איבדה כבר 5 זוגות עגילים,
במשך היום היא לא נוגעת בעגיל בכלל,
נכתב ע"י טיילור;2361162:אחותי גם הייתה מאבדת את העגילים, אחד אחרי השני.
קנינו לה עגיל זהב, חישוק, וסגרו לה את הסוגר עם צבת, שלא יוכלו לפתוח את זה, ושלא יפול.
כשרצינו להחליף הלכנו שוב לפתוח את זה באותו מקום.
לגבי הכאב.
משהי שעשתה בגיל יותר בוגר סיפרה לי שזה כואב פחות מחיסון.
נכתב ע"י מלפפון;2361231:אני עושה בסביבות גיל 3-4.
בניגוד להוראות, מורידה את העגילים ההתחלתיים שעושים אינפקציה לדעתי,
קונה במגנוליה עגילים תולים עם סוגר סיליקון, מחליפה, (טובלת את העגיל במשחה אנטיביוטית ומחליקה אותו לתוך החור. לא כואב).
וב"ה לא היו בעיות של דלקות.
העגילים של מגנוליה ממש לענין.
גם הכסף וגם הגולדפילד לא עושים דלקות.
והכי נחמד- זה שניתן לקנות עגיל אחד בלבד במקרה שאבד.
(לילדות עולה אצלם סביבות 60-70 ש"ח).
נכתב ע"י שירי12;2362186:תודה לכל העונות!
למישי יש המלצה בירושלים?
נכתב ע"י שירי12;2362186:תודה לכל העונות!
למישי יש המלצה בירושלים?
נכתב ע"י java;2360578:בררר....
משקעים?
rhon.co.il
וגם @RU1 כותבת ש:קחי בחשבון שאין הרבה מענה לחרדים בנושא הזה
שימי לב שמומלץ לבחור במסלול היהודי כללי, ולא החרדי או הדתי, גם מכיוון שלמסלולים האלו יש מקצוע נוסף - יהדות, וגם מכיוון שהבגרות בתנ"ך קשה יותר בהם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים