נכתב ע"י ואקום;2019899:רותי, מה זה המכשיר הזה שיש שם ליד?
וסליחה על חוצפתי, אכפת לך להעלות תמונה של מה שנמצא ברקע? 0היה נראה לי מטבח?
זה נראה מסקרן...
נכתב ע"י ואקום;2019899:רותי, מה זה המכשיר הזה שיש שם ליד?
וסליחה על חוצפתי, אכפת לך להעלות תמונה של מה שנמצא ברקע? 0היה נראה לי מטבח?
זה נראה מסקרן...
נכתב ע"י אות לי;2020031:עבודה יפה,
בעיקר הכד..
לגבי מה שכתבת
"עברתי בעיפרון חזק על קווי המתאר הפכתי את הדף ועברתי מאחורה גם על הקווים"
יש דרך עתיקת יומין ופשוטה מאוד להפוך את התמונה,
פשוט מרססים ספרי שמן על הנייר המודפס,
מנגבים שאריות שמן בנייר סופג,
ממתינים מספר דקות, ורואים איך הנייר הפך לשקוף,
ממש כמו נייר פרגמנט.
נכתב ע"י רחלים;2020146:יפהפה.
יש לך טעם משובח.
אני חושבת איך את יכולה לנצל את הכשרון הזה החוצה, חבל שאחרים לא יהנו מזה, את כ"כ מוכשרת.
הרעיון להוציא יקר מזולל. זה כישרון רואי יוצא מן הכלל.
נכתב ע"י רותי12;2020052:תודה על הרעיון
אבל מה יעזור לי שהנייר יהיה שקוף? יכולתי להשתמש בניר אפיה\פרגמנט?
איך מנייר שקוף תעבירי לכד?
נכתב ע"י אות לי;2020607:ההתייחסות שלי הייתה רק לגבי המשפט הזה:
"עברתי בעיפרון חזק על קווי המתאר הפכתי את הדף ועברתי מאחורה גם על הקווים"
כשהנייר שקוף אפשר לדלג על שלב אחד,
זה הכל.
נכתב ע"י רותי12;2021418:אה הבנתי.
אבל לא היתי חוסכת כי היתי צריכה להעביר מהניר מדפסת לניר השקוף. שהרי אני לא יכולה להדפיס על השקוף ישירות. כך שזה אותו דבר
נכתב ע"י רותי12;2021418:אה הבנתי.
אבל לא היתי חוסכת כי היתי צריכה להעביר מהניר מדפסת לניר השקוף. שהרי אני לא יכולה להדפיס על השקוף ישירות. כך שזה אותו דבר
נכתב ע"י y&m;2021457:עבודה נהדרת!
למה את לא משתמשת בנייר קופי?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים