בקוקטייל מאמינים שריהוט איכותי הוא הרבה מעבר למראה מרשים, הוא הבחירה ביצירה על־זמנית שממשיכה להרגיש נכונה גם כשהטרנדים מתחלפים. אנו מקפידים על חומרי גלם מובחרים, רמת גימור גבוהה ועיצוב מדויק שמעניק לכל חלל נוכחות אלגנטית ונוחות יומיומית. הקולקציות שלנו נבחרות בקפידה כדי ליצור חללים מרשימים, הרמוניים ומזמינים כאלה ששומרים על יופיים לאורך שנים ומספרים סיפור של איכות ללא פשרות. עבורנו, יוקרה אינה מותרות – היא נקודת המוצא. סטנדרט שמנחה כל בחירה, כל חומר וכל קו עיצובי. אנו מזמינים אתכם לעיין בקטלוג, לבקר באולמות התצוגה ולבחור.
שלום רב רציתי לדעת איפה עדיף להשקיע בעפולה או בחריש??? אני בהתחלה רוצה לשכור ולהשכיר ואחרי זה אולי לעבור מה עדיף?????
www.prog.co.il
עם כל הויכוחים וההתנצחויות בשניהם.
שאלה לדיון, יותר נכון למחשבה.
מה גורם לנו להגן כ"כ על מקום המגורים שלנו וללכלך על העבודה שלנו????
גם אחד שעבר (ודאי לפריפריה) עשה את זה כי הוא נאלץ לעשות זאת, גם מי שהולך לעבוד, עושה את זה כי אין לו ברירה אחרת (ויוכיח האשכול על הכנסה פאסיבית - האשכול שכבר הספיק להימחק).
למה לא ראיתי אף פעם מישהו כותב "אני גר בצפת, אני מחפש לעבור דירה בגלל המרחק ל...." או "ברור שאצלכם בערד יהיה יותר קל להשיג עבודה - כי אצלכם יש יותר חרדים בשכונה" וכדו'
או לחילופין, "ברור שעדיף לעבוד בהייטק וכל מי שיאמר לך אחרת הוא מבלבל את המוח, אני מרויחה XX לשעה, מה שאי אפשר להרויח בשום עבודה אחרת". "העבודה הכי טובה היא עובד ניקיון, אתה גם עומד מאחורה כמו מלך, וגם העבודה היא שליחות - לרווחת התושבים"
אשמח מאוד אם הדיון יהיה ענייני ותועלתי, אין שום צורך להיתפס לדוגמאות שהבאתי

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //