נכתב ע"י photosbyrik;210903:מוטי תשובה טובה!!!
באמת אם היה יותר טוב לכולם היה את הטוב יותר אני אישית אם קנון אבל עם היה לי ניקון זה גם היה בסדר....
דרך אגב אני בסוף לא בא לצפון לשבת אז תהיה בקשר בטלפון וניקבע יום שתבואי לכאן...
נכתב ע"י moti!a;210851:אם אתה אוהב לצלם אינפרא אדום אז לקנון אין את היכולת בגלל פילטר שמוכנס בפנים
אבל אתה מקבל תוצאה שמתקרבת לאינפרא
נכתב ע"י צל99;210915:ה40 מצוינת והרבה יותר משתלמת למחירה מאשר המקבילה הניקונית D300.
נכתב ע"י HUXH86;210937:הבנתי ממספר התגובות שהמקצוענים נעולים קנון או ניקון
אך מבחינת עלויות עבור סטודיו ביתי בעיקר, יש מצב לפזול לפוג'י-המחיר חביב ביחס לנ"ל
מצלמה דיגיטלית מקצועית FUJI FILM S9600
מבנה/תצורה SLR
רזולוציות 3488 x 2616 2592 x 1944, 2048 x 1536,
1600 x 1200, 640 x 480
רזולוציה מקסימלי 9.1 million
גודל חיישן 1/1.6 "
ISO/אסא Auto, 80, 100, 200, 400, 800, 1600
זום אופטי X10.7
זום דיגיטלי יש
עדשה 28 mm- 300 mm
פוקוס -ידני/אוטומטי ידני ואוטומטי
מאקרו 1 cm
כיול צבע לבן 7 מצבים
צמצם F2.8 - F4.9
מהירות תריס 30 sec - 1/4000 sec
פלאש יש, ניתן להוסיף פלאש חיצוני
"טווח" פלאש 6 m
"אפשרויות" פלאש Auto, On, Red-eye reduction, Slow, Off
הוספת עדשות ע"י מתאם
צילום עצמי 2 or 10 sec
סוג כרטיס xD
שיטת דחיסה JPEG (EXIF 2.2) - RAW
וידאו עם קול 640 x 480, 320 x 240, 30 fps
מסך-גודל/רזולוציה 1.8 " / 118,000
הגדלה לאחר צילום יש
חיבור USB יש
סוללות AA x4
משקל 745 g
מידות 128
נכתב ע"י יעקב1;210918:בס"ד
מוטי, אפשר הסבר?
נכתב ע"י Srool;210942:למה לא לחשוב על אפשרות של סוני?
לא חייבים להיות כמו כולם.
אני מציע לך לבדוק בכיוון
נכתב ע"י moti!a;210941:במצלמות קנון יש בפנים פילטר שמונע לצלם IR אמיתי
בס"ד
אפשר הסבר לזה?
נכתב ע"י Srool;210942:למה לא לחשוב על אפשרות של סוני?
לא חייבים להיות כמו כולם.
אני מציע לך לבדוק בכיוון
נכתב ע"י יעקב1;210975:בס"ד
טוב הבנתי.
צילום אינפרא אדום עד כמה שהבנתי תלוי בפילטר אינפרא אדום שמסנן את כל קרני האור ומכניס רק אינפרא אדום. מעולם לא שמעתי שגוף המצלמה משתתף בכך.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים