נכתב ע"י רבקה.;1041351:בכללי בצילומי חוץ היא הרבה יותר בעייתי מאשר בסטודיו. איכשהו אור השמש או הסביבה המבולגנת או משהו אחר בצילומי החוץ - גורם לא להמון פספוסי פוקוס. אני רואה את זה אצל צלמים אחרים, לא אצלי, כי אני לא משתמשת בה לדבר כאלה.
כן, גם נכון, אבל אני רואה אצל חברות שלי שמצלמות ילדים בסטודיו (בלי פלאש על המצלמה, כך שאין AF-ASIST, וכמובן לא על ווייד) שגם אצלן הסטודיו נראה בינוני, וצילומי החוץ ממש ממש לא משהו.נכתב ע"י הגלים;1041456:אחת מהסבות של יותר דיוק בצלומי אולם זה פשוט הAF-ASIST.
סיבות נוספת זה כנראה נטייה לוויד באולם ולטלה בחוץ והבדל בצמצמים.
כן, בעיקר. גם קצת הצבעים, כי היא מתמודדת פחות טוב עם תנאי תאורה מאתגרים (שמש שהיא קצת מול המצלמה - סיכוי גבוה שתיצור חוסר קונטרסט בצבעים.נכתב ע"י Hodaya S;1041512:רבקה במה זה מתבטא שהצילום נראה בינוני? מבחינת חדות?
נכתב ע"י הגלים;1041531:בטח שיש. רק לא בטווח אורכי מוקד הנ"ל.
לסטודיו אין סיבה בעולם להשתמש בה.
40+85 יעשו את העבודה הרבה הרבה הרבה יותר טוב ואפילו במחיר זול יותר.
.
אני מסכימה איתך לגבי האמור, בתנאי שמצמצמים את המשפט רק לעדשות זום באורך מוקד בינוני. וזו הסיבה שקניתי אותה לאירועים (לחלקים שבהם הכרחי להשתמש בעדשת זום בעלת אורך מוקד בינוני. יעני גם קצר וגם בינוני-ארוך).נכתב ע"י Micmmi;1041529:אני משתמש איתה קבוע ,העדשה מממשת ב 150% את המחיר שלה. בקנון אין טובה ממנה מבחינת מחיר\איכות . יש 24-70\4 שהיא יתר יקרה וקצרה ו 24-70\2.8 עדשה מעולה ששוה פי3
נכתב ע"י RacheliM;1041537:ברור,אני באמת יחליף עדשה כל חצי שניה....עם ה85 אני יכולה אולי לתפוס את האף של הילד שמתזז.
נכתב ע"י הגלים;1041601:את לא תחליפי כל שניה.
את תצלמי סט של כמה עשרות תמונות עם ה85 ואז תחליפי לסט של כמה עשרות תמונות עם ה40.
את תתעלמי באלגנטיות שבין לבין הילדון עשה כמה פרצופים מה-זה מתוקים שפספספת.
לונורא. בסופו של יום יהיה לך תמונות טובות יותר.
נכתב ע"י הגלים;1041612:אם היא על קרופ אז אכן ה60 נוחה יותר מה85. למרות שעל FF אני משתמש המון ב135.
ל40 אני לא מכיר עיוות עדשה.
יש עיוות פרספקטיבה שתלוי במרחק אבל זה כבר לא משנה באיזו עדשה מדובר.
אני יכול להמליץ לה גם על 16-35 למטה- 135 למעלה ו50 בין לבין כדי לכסות הכל.
רק שזה כבר טיפהלה יקר יותר מה24-105.
ה40 וה85 (או ה60+24 לקרופ) נותנים כיסוי מצוין במחיר שהוא עדיין סביר מאוד.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים