- הוסף לסימניות
ספרי לי עם מה חתכת, לא הסתדרתי...הכנתי
יצא מגניב!צפה בקובץ המצורף 662024
ספרי לי עם מה חתכת, לא הסתדרתי...הכנתי
כןאתר הידברות פתוח בנתיב?
זה עם הקורצנים?הכנתי
ספרי לי עם מה חתכת, לא הסתדרתי...
אז ככהזה עם הקורצנים?
או מה?
כתוב בהודעה מעליך שמקלפים אחרי ההקפאה.רק שימו לב שיש בעיה לאכול ביצים ששהו לילה מחוץ לקליפתן! הקפאת ביצים קלופות ליותר מלילה אחד זו בעיה.
נכון, ההודעה שלי לא היתה תגובה על זה, אלא התיחסה לאחת האופציות בסרטון שהיא הקפאת ביצים ללא קליפתן בתוך תבניות קרח.כתוב בהודעה מעליך שמקלפים אחרי ההקפאה.
לוקחים בקבוק ריק ולוחצים עליו מעט שיצא חלק מהאויראיך הם עשו את ההפרדת ביצים עם הבקבוק בהתחלה?
אפשר לפחות את הקישור של המתכונים המדוברים מהידברות?
לי יש נתיב ולא פתוח.
מה זה מירין?יש לי מתכון שנלקח מבלוג כלשהו, אבל בגלל שאני לא זוכרת אם הוא כשר או לא אז לא אקשר אותו לכאן.
בכל מקרה, הכנתי כבר 3 פעמים, סרבן האוכל שלי טרף את הביצים ובכה כשנגמרו,
אז:
ביצים סיניות חומות:
6-8 ביצים
4\1 כוס מירין
2\1 כוס רוטב סויה
2\1 - 1 כוס מים
הכנה:
להרתיח בסיר קטן מים בלבד, לאחר הרתיחה, להעביר את הביצים אחת אחת בעדינות לסיר עם כף
לכסות ולהנמיך את האש לבינונית-נמוכה
להפעיל טיימר על 9 דק' בדיוק,
בינתיים להכין את התערובת שלעיל בקופסא ובמקביל להכין קערה עם מי קרח (מים קרים+קרח)
בסיום ה-9 דק' (בדיוק אבל בדיוק!!!!) להעביר עם כף כל ביצה לקערה עם מי הקרח עד לצינון מלא
לקלף את הביצים ולהניח בקופסא עם הרוטב,
לתת לזה לנוח במקרר לפחות יממה כשכל יום רק מיטיב, מרכך ומשביח את הביצים (יש בסויה מלח ובמירין סוכר, מה שפוטר מבעיית הביצים ששוהות ללילה)
חטיף ממכר.
מה זה מירין?
ומה יוצא בעצם? ביצה קשה חומה בטעם סויה?
יש לך תמונה?ביצה רכה, חומה, בטעם מלוח מתקתק ועם מרקם מאוד מיוחד.
החלמון עדיין נוזלי?ביצה רכה, חומה, בטעם מלוח מתקתק ועם מרקם מאוד מיוחד.
יש לך תמונה?
החלמון עדיין נוזלי?
מירין איפה קונים?
ראיתי עכשיו באתרי אוכל, והמרק מכיל מלא רכיבים לא מוכרים ואולי גם לא כשרים. תחכימי אותי איך את מכינה, ואיזה סוג טעם מתקבל.מרק ראמן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים