נכתב ע"י ניוזמן;2112774:האם זה נכון שבסמינר וולף קבלו את התכנית למרות התנגדות מרן הגראי"ל ?
נכתב ע"י מיכל101;2112855:לדעתי הכוונה לשעה שבועית
כלומר, תחלקי ל-4 ותקבלי את ערך השעה.
נכתב ע"י שריתיש;2112844:רק אני לא ידעתי ששכר מורה הוא כמעט 300 ש"ח לשעה?
*הכוונה לשעת הוראה 45 דקות.
כך שה15 דקות להשלמה לשעה אמיתית - היא בעבודת ההכנה לשיעור ובדיקת המבחנים.
וזה שכר שמורה מקבלת גם על כמעט 4 חודשי חופשה בשנה...
כמה עצמאים / שכירים יש במשק עם שכר כזה לשעה?
נכתב ע"י היוש;2112852:לא.
כפי הידוע לי התכנית התבטלה לגמרי.
נכתב ע"י dafnat;2114135:באמת? התבטלה? רק בסמינר הרב וולף או בכל הסמינרים? האם זה מוסמך? יו הלוואי...
נכתב ע"י רותי12;2088389:יש מצב לא להכלל בתוכנית?
תרשי לי להגיב לך .נכתב ע"י דבורי;2117433:סיפרה לי מורה שבצוות שלהן היתה אפשרות השנה להיכנס לעוז לתמורה והיו 2 מורות שהיו מראשי המתנגדות.
ואז הגיעה הודעה לביה"ס מי מהמורות זכאית להיכנס ו-2 המורות האלו לא יכלו להיכנס ואז הן הפכו את עורן והפכו שולחנות ע"מ להיכנס לעוז...
מה כ"כ גרוע בזה שתלמידות מקבלות שעות פרטניות ויש מענה דיפרנציאלי???
עם כל הכבוד, ויש הרבה, מורה בעוז לתמורה לא מחנכת עובדת 4 ימים בשבוע עם משכורת לא עלובה בכלל.
מורות בוכות שהמשכורת שלהן עלובה אבל רוצות לעבוד 4 ימים ולחזור הביתה לארוחת צהרים עם הילדים... רוצות משכורת כמו בהייטק ולעבוד מינימום שעות.
בסה"כ רוצים לשדרג את המשכורת בסוף חודש ויחד עם זה את המענה לתלמידים.
תראו לי מנהל מוסד חרדי שיעקוב אחרי המורות שלו שהן נמצאות 100% מהשעות בביה"ס...
מורות לא רוצות משכורת כמו בהייטק, כי אם כן, רבות מהן יכלו ללכת להייטק ואחת הסיבות שהן לא הלכו לשם היא אכן כי הן "רוצות לעבוד 4 ימים ולחזור הביתה לארוחת צהרים עם הילדים... ", לכן הן ויתרו על השכר של ההיטק.נכתב ע"י דבורי;2117433:סיפרה לי מורה שבצוות שלהן היתה אפשרות השנה להיכנס לעוז לתמורה והיו 2 מורות שהיו מראשי המתנגדות.
ואז הגיעה הודעה לביה"ס מי מהמורות זכאית להיכנס ו-2 המורות האלו לא יכלו להיכנס ואז הן הפכו את עורן והפכו שולחנות ע"מ להיכנס לעוז...
מה כ"כ גרוע בזה שתלמידות מקבלות שעות פרטניות ויש מענה דיפרנציאלי???
עם כל הכבוד, ויש הרבה, מורה בעוז לתמורה לא מחנכת עובדת 4 ימים בשבוע עם משכורת לא עלובה בכלל.
מורות בוכות שהמשכורת שלהן עלובה אבל רוצות לעבוד 4 ימים ולחזור הביתה לארוחת צהרים עם הילדים... רוצות משכורת כמו בהייטק ולעבוד מינימום שעות.
בסה"כ רוצים לשדרג את המשכורת בסוף חודש ויחד עם זה את המענה לתלמידים.
תראו לי מנהל מוסד חרדי שיעקוב אחרי המורות שלו שהן נמצאות 100% מהשעות בביה"ס...
מה לומר לך את השם? אין סיכוי אני עובדת בתיכון עם מנהלים חרדים, והם בסדר גמור, וכאן ב"עוז" הם משום מה נתקלו בה בעוז, ואנחנו צריכות לאכול את הדיסה ולעבוד 100% במוסד!!!!נכתב ע"י דבורי;2117433:תראו לי מנהל מוסד חרדי שיעקוב אחרי המורות שלו שהן נמצאות 100% מהשעות בביה"ס...
נכתב ע"י רותי12;2112886:אני לא יודעת איזה ריח של ציניות או של קנאה נודף מהדברים שלך ..
מורה גם עם 30 שנות ותק לא מקבלת 300 לשעה.
ואי אפשר להשוות שכר מורה לשכר במשק. עבודת ההוראה בפרט ועבודה עם אנשים בכלל שוחקת ולכן למורים יש חופשים .אדם שעובד במשרד מול מחשב אינו נשחק/מתעייף כמו חברו המורה ולמרות זאת מקבל שכר גבוה יותר
נכתב ע"י גלבוע;2119191:מורים סגורים על זה שרק הם עובדים עם בני אדם
מה דעתך על עבודה סוציאלית?
שוחק פחות מהוראה?
(סתם דוגמא אחת מני רבות.)
נכתב ע"י גלבוע;2119191:מורים סגורים על זה שרק הם עובדים עם בני אדם
מה דעתך על עבודה סוציאלית?
שוחק פחות מהוראה?
(סתם דוגמא אחת מני רבות.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים