אם יש הוצאות גבוהות מ30 אחוז, לא טוב. אם נמוך-טוב.זעיר לחל"ד טוב או לא טוב?
אם הייתי עוסק פטור עד היום .אם יש הוצאות גבוהות מ30 אחוז, לא טוב. אם נמוך-טוב.
כיון שאת רוצה כמה שיותר הכנסות...
כן. פשוט להגיש דוח שנתי מלאאם הייתי עוסק פטור עד היום .
ועדכנתי שאני מעוניינת להיות עוסק זעיר.
האם ניתן עדין לחזור בי? ולהגיש דו"ח עוסק פטור רגיל ?
לא הבנת בכלל ואני יסביר אחד לאחדזאת אומרת שאני מתעסקת על הפתיחה רק מול רשות המיסים,
שאת זה אפשר לעשות לבד.
ובסוף שנה (או פעם בשנתיים) אני אמורה ללכת לרואה חשבון שיעשה לי דוח שנתי לרשות המיסים ולביטו"ל
הבנתי נכון ?
שאלה. י.מילר הרי כתב שהתיק בביטו''ל נפתח אוטומטילא הבנת בכלל ואני יסביר אחד לאחד
1 צריך לפתוח תיק בביטוח לאומי לכתוב בגוגל טופס דין וחשבון ביטוח לאומי ולמלאות
כמובן אחררי שנפתח תיק במס הכנסה
2 במס הכנסה צריך לפתוח תיק לעשות תיאום מס ודו״ח מקוצר
3 אני יכול לעזור בחינם לשאלות קצרות 0534137093
אם אתם רוצים אתם יכולים לפתוח אצלי מחירים מאוד מאוד זולים בפרט לבני תורה
אמנם נפתח תיק גם בביטוח לאומי אוטומטישאלה. י.מילר הרי כתב שהתיק בביטו''ל נפתח אוטומטי
המערכת מייצגים יש למלא את הפרטים גם לביטוח לאומי, המערכת הרגילה הבנתי שזה גם כך.אמנם נפתח תיק גם בביטוח לאומי אוטומטי
אבל צריך למלאות דין וחשבון כדי לקבוע לך מקדמות והאם אתה עונה להגדרה וכו
אני עובד גם בשע״מ ואז אני מעדכן במייצגים ביטוח לאומיהמערכת מייצגים יש למלא את הפרטים גם לביטוח לאומי, המערכת הרגילה הבנתי שזה גם כך.
אם מלאתם מס' עות עבודה וגובה הכנסה משוערת לביטוח לאומי זה מספיק, רק הבעי' שלא תמיד זה מתעדכן מיד
המערכת מייצגים יש למלא את הפרטים גם לביטוח לאומי, המערכת הרגילה הבנתי שזה גם כך.
אם מלאתם מס' עות עבודה וגובה הכנסה משוערת לביטוח לאומי זה מספיק, רק הבעי' שלא תמיד זה מתעדכן מיד
אני פתחתי לבד, זעיר, ורשמתי שעות וסכום קטן ,ואוטומטי הגיע אח''כ מכתב מב''ל שאני לא עונה להגדרה, האם עלי לעשות עוד משהואני עובד גם בשע״מ ואז אני מעדכן במייצגים ביטוח לאומי
ומי שאני עושה באזור האישי אני ממלא דין וחשבון
לאאני פתחתי לבד, זעיר, ורשמתי שעות וסכום קטן ,ואוטומטי הגיע אח''כ מכתב מב''ל שאני לא עונה להגדרה, האם עלי לעשות עוד משהו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים