נכתב ע"י גיליון;909809:אני ממליצה בחום עם יועץ מס יהודה מילר, מנהל פורום דין וחשבון כאן בפרוג.
הוא פתח לי תיק עוסק פטור במחיר השווה לכל נפש ומלווה אותי לאורך כל השנה בהמון והתייעצויות ושאלות שגרתיות. אני מרגישה בנוח להטריד אותו בלי סוף, והוא עונה בסבלנות נדירה ומסביר כל דבר.
שירות מעל ומעבר!
מחירים נוחים ביותר.
יש לו מומחיות לעסקים זעירים (עוסק פטור), יתרון שלא קיים אצל כל בעל מקצוע בתחום.
כדאי לפנות אליו לשמוע הסבר ולהתייעץ:
יועץ מס - יהודה מילר <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
03-5703031, 052-7166617
http://www.meizag.prog.co.il/miller/
נכתב ע"י גיליון;909809:אני ממליצה בחום עם יועץ מס יהודה מילר, מנהל פורום דין וחשבון כאן בפרוג.
הוא פתח לי תיק עוסק פטור במחיר השווה לכל נפש ומלווה אותי לאורך כל השנה בהמון והתייעצויות ושאלות שגרתיות. אני מרגישה בנוח להטריד אותו בלי סוף, והוא עונה בסבלנות נדירה ומסביר כל דבר.
שירות מעל ומעבר!
מחירים נוחים ביותר.
יש לו מומחיות לעסקים זעירים (עוסק פטור), יתרון שלא קיים אצל כל בעל מקצוע בתחום.
כדאי לפנות אליו לשמוע הסבר ולהתייעץ:
יועץ מס - יהודה מילר <<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
03-5703031, 052-7166617
http://www.meizag.prog.co.il/miller/
נכתב ע"י שiש;909878:- מבחינת ביטוח לאומי - אם בעלת העסק גם שכירה יש אפשרות לפעמים לא לשלם כלל לביטוח לאומי על הכנסות העסק, אם בעלת העסק לא שכירה אלא רק עצמאית יש בהחלט חובה לשלם לביטוח הלאומי על ההכנסות מהעסק.
נכתב ע"י מיכל123;912299:ודרך אגב, לא כל עוסק פטור חייב בביטוח לאומי, ישנם נאים המאפשרים לעוסק לא להתחייב בתשלום ביטו"ל.
חוק הביטוח הלאומי רואה בך "עובד עצמאי" אם אתה נמנה עם אחד מאלה:
- מי שעוסק במשלח ידו 20 שעות בשבוע בממוצע לפחות.
- מי שהכנסתו החודשית הממוצעת ממשלח ידו עולה על 50% אחוז מהשכר הממוצע.
- מי שעוסק במשלח ידו 12 שעות בשבוע, והכנסתו עולה על 15% אחוז מהשכר הממוצע.
עצמאי שאינו עונה על אחד מהתנאים הנ"ל הינו "עצמאי שאינו עונה להגדרה"
נכתב ע"י עפרה;912679:מי שלא עונה להגדרות האלה הם מגדירים כ'לא עצמאי'. אם הוא לא מגיע לסף שנקבע, הוא לא צריך לשלם כלום.
נכתב ע"י שiש;913097:רק אם הוא גם שכיר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //