- הוסף לסימניות
רק תתנו פתרון מעשי איך להרחיב את רחובות רבי עקיבא וכהנמן ואני מתחייב שתהיו ראש ממשלה תוך כמה שנים.פתרון גאוני פשוט ורווחי
במקום לעבוד לסדר כבישים נורמלים שיתאימו לאוכלוסיה ולמצב...
ואם כבר אולי משהו יודע למה הרמזורים בשתי הצמתים של מרכז רימונים אינם עובדים
ורק מהבהבים זמן ארוך במיוחד
זה יכל למנוע הרבה דוחות שניתנים ע"י הניידת החונה ליד מכבי אש
לא נראה שהניידת מעונינת בהסדר התנועה אלא רק לתפוס את האנשים
בתנועה קשה ללא רמזורים
אם יהיו פתרונות מעשיים זה יעניין הרבה הרבה מישהויים.אז אפשר לפתוח אשכול:
קטסטרופה! היציאה הראשית מהעיר בני ברק - הבו פתרונות
ולשגר לעיריה אולי זה יעניין את מישהו
אין שעות זה עובד 24 שעות, וגם בימי שישי זה עובד ממש עד השקיעה ואח''כ במוצ''ש מייד שוב פעם עובד,רק להבין גם ב10 בלילה אם אני יעמוד במתחם אוסם למשל אני יקבל דוח? אין לזה שעות מבחינת הדוחות?
עובד אני מבין.. שולחים גם דוחות על שעות מוזרות כאלה?אין שעות זה עובד 24 שעות, וגם בימי שישי זה עובד ממש עד השקיעה ואח''כ במוצ''ש מייד שוב פעם עובד,
מצטרףכן אני יודעת בבירור שאנשים קיבלו דוחות בשעות האלו, המצלמות האלו מתפקדות יותר מידי טוב![]()
אגב, לגבי קוקה קולה,
למה לא מארגנים שאטלים שיאספו מכל העיר ותהיה תחנה מרכזית נורמלית
כמו בכל עיר
בפרט שעיר משוגעת וצפופה בצורה הזויה כמו שלנו
לא הגיוני שכל דקה עובר אוטובוס גורם לזיהום אוויר, לפקקים, ורק לבלאגן
למישהו יש מידע למה לא מבצעים כזה דבר?
מישהו חשב על זה?
תודה רבה על המידעאז מי שרוצה לדעת יש לי מידע רב בעניין הזה מאחד שכבר נכווה ורוצה לעזור לאחרים.
דבר ראשון יש תמרורים לאורך כל רחוב השומר/אהרונוביץ/כהנמן שמציינים שהאכיפה מתבצעת ע"י מצלמה או טכנולוגיה מתקדמת משהו כזה.
לפי מה שאמרו לו פקידות במענה הטלפוני:
1. המצלמות לא עובדות 24 שעות!!! השעות שלהם זה 7:00 בבוקר עד 12:00 בלילה,
שבת וערבי חג עד חצי שעה לפני כניסת השבת וחצי שעה אחרי צאת השבת של רבינו תם.
2. המצלמה מתחילה לצלם מי שעמד מעל 2 דקות וזה לא משנה אם זזים אחרי דקה! ברגע שזה באותו אזור זה נקרא המשך עצירה.
3. לא משנה אם יש מישהו ברכב או אין!!
4. האור הירוק במצלמה לא אומר שזה מצלם זה מסמן שהמכשיר תקין.
5. הסכומים של הדוחות זה לפי המדיניות אכיפה רוב סכומי הדוחות 250 ש"ח ורכב חונה 4 גלגלים על המדרכה זה 500 ש"ח
6. פריקה וטעינה מותר רק בין השעות מ 9:30 ועוד 12:30 ומי 1:00 בלילה ועד 07:00 בבוקר.
7. המצלמה לא שולחת את הדוחות! הסרטונים עוברים לבדיקה אנושית של פקח!!!
8. לגבי הערעור... כפי שידוע לי מאנשים שקיבלו דוחות שלא ניתן לערער על זה מכיוון שיש הוכחה שרואים בפועל שעמדו במקום אסור.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים