אולי כתבה במשפחה על המיזם בבני ברק עם שאלה כזו תזיז משהו.מישהו מתנדב לתייג כאן את מנהלי האכיפה בעיריית ירושלים? כי אנחנו נורא נשמח אם ייושם פטנט כזה גם בגאולה.
מישהו מתנדב לתייג כאן את מנהלי האכיפה בעיריית ירושלים? כי אנחנו נורא נשמח אם ייושם פטנט כזה גם בגאולה.
כמדומני באזור רב שפע שמו מצלמה נסיוניתאני קבלתי דוח כזה על עמידה ליד רב שפע
כתוב צולם במצלמה ויש תמונה ורואים שנמצאים ברכב.
אני לא יודעת אם זה מצלמות כאלה או רכב מצלם
דובר בעבר לעשות בבני ברק כעין תחנה מרכזית שכולם יבואו למקום אחד ומשם יצאו מחוץ לעיר (דובר על ז'בוטינסקי- ר' עקיבא, ועל ז'בוטינסקי - השומר, וחזו"א - עזרא) ואני יודע שהרבנים התנגדו לעניין של תחנה מרכזית, בגלל פריצות,אגב, לגבי קוקה קולה,
למה לא מארגנים שאטלים שיאספו מכל העיר ותהיה תחנה מרכזית נורמלית
כמו בכל עיר
בפרט שעיר משוגעת וצפופה בצורה הזויה כמו שלנו
לא הגיוני שכל דקה עובר אוטובוס גורם לזיהום אוויר, לפקקים, ורק לבלאגן
למישהו יש מידע למה לא מבצעים כזה דבר?
מישהו חשב על זה?
לפרק את כל בני ברק ולבנות אותה מחדש...דובר בעבר לעשות בבני ברק כעין תחנה מרכזית שכולם יבואו למקום אחד ומשם יצאו מחוץ לעיר (דובר על ז'בוטינסקי- ר' עקיבא, ועל ז'בוטינסקי - השומר, וחזו"א - עזרא) ואני יודע שהרבנים התנגדו לעניין של תחנה מרכזית, בגלל פריצות,
לאחרונה נבדק אפשרות שיהא יציאה קבועה של מס' קוים ממס' נקודות בעיר (דובר על לירושלים מ-חזו"א/עזרא, למודיעין וביתר ואלעד מקוקה קולה ושאר הארץ מז'בוטינסקי/ר' עקיבא/סוקולוב/הרב שך/השומר, אבל לע"ע זה ירד בגלל עבודות הרכבת 'הקל(ל)ה')
מעניין אם יש למישהו רעיון לפזר את התחבורה מנקודות יציאה שונות ולא תחנה מרכזית
תחנה מרכזית אין מה לדבר בבני ברק (זכור לי כציטוט של יעקב אשר בשם הרבנים)
טוב שקבלת רק 250 ש"ח
חברה שלי קבלה ביום שישי 500 ש"ח....
דובר בעבר לעשות בבני ברק כעין תחנה מרכזית שכולם יבואו למקום אחד ומשם יצאו מחוץ לעיר (דובר על ז'בוטינסקי- ר' עקיבא, ועל ז'בוטינסקי - השומר, וחזו"א - עזרא) ואני יודע שהרבנים התנגדו לעניין של תחנה מרכזית, בגלל פריצות,
לאחרונה נבדק אפשרות שיהא יציאה קבועה של מס' קוים ממס' נקודות בעיר (דובר על לירושלים מ-חזו"א/עזרא, למודיעין וביתר ואלעד מקוקה קולה ושאר הארץ מז'בוטינסקי/ר' עקיבא/סוקולוב/הרב שך/השומר, אבל לע"ע זה ירד בגלל עבודות הרכבת 'הקל(ל)ה')
מעניין אם יש למישהו רעיון לפזר את התחבורה מנקודות יציאה שונות ולא תחנה מרכזית
תחנה מרכזית אין מה לדבר בבני ברק (זכור לי כציטוט של יעקב אשר בשם הרבנים)
בירושלים יש את זה כבר ברחוב בר אילן למטה ליד כאן זול ושם זה באמת עזר לשחרור התנועהמישהו מתנדב לתייג כאן את מנהלי האכיפה בעיריית ירושלים? כי אנחנו נורא נשמח אם ייושם פטנט כזה גם בגאולה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים