התשובה לכל זה זה וועד עובדים.חייבים לעשות לזה סוף!!!
זה נורא ואיום!!!
אני רואה גננות וסיעות שהמשכורת שלהם באדמה, לא משלמים להן חופשים, מפטרים אותן כל שנה שלא יצברו וותק. דוחפים להן עוד ועוד מחויבויות, והן לא מתלוננות כי מפחדות על המקום שלהן. ואם הן מצייצות מאיימים עליהן בפיטורין, וזה פשוט זוועה!!!!
תוכלי לפרט?בשנה שעברה היה את הסיפור הזה בקרית ספר
עד שהרב קסלר נכנס לסיפור
מורות של החינוך העצמאי מקבלות תוספת כחוק על הקיטנהלמה רק גננות?
גם מורות.
אני יודע על מקרה ששלוקחים ברשמית מורה עם BA וכו', ובפועל מי שעובד זו תלמידת סמינר וכדו', ומשלמים לה במזומן...מורות של החינוך העצמאי מקבלות תוספת כחוק על הקיטנה
לא צריך פסק כדי לראות שזה גניבהמי אמר שזה גניבה, הרב שפרן?
פוסק הדור!!!!!!!!!!!!!!לא צריך פסק כדי לראות שזה גניבה
אין שום זכות בעולם למעסיק לבקש מעובד שלו להחזיר לו כסף
זה שזה קורה בשחור מוכיח עד כמה זה גניבה וזה עושק
אני רואה את זה ככה שדברים לא ישתנו בכלל אם לא יפתחו את הפה
צריך להוציא את זה לתקשורת
למה שהכסף יגיע למעביד? כי יש לו אפשרות סחיטה?מי אמר שזה גניבה, הרב שפרן?
חוקי מדינה שמעת על דבר כזה?!פוסק הדור!!!!!!!!!!!!!!
כי יש לו הסכם איתה על ימי עבודה ושכר, וזה שפתאום צץ עוד כסף לא בטוח שזה שלהלמה שהכסף יגיע למעביד? כי יש לו אפשרות סחיטה?
אולי אני אדרוש מהגננת שתחזיר לי את הכסף?
אולי אתה?
מאיפה הכסף הזה שייך למעביד, חוץ מזה שיש לו שוט על הגננת לסחוט ממנה את הכסף שלה באיומים.
הכסף "צץ" בחשבון הבנק שלה. מה לעשות.כי יש לו הסכם איתה על ימי עבודה ושכר, וזה שפתאום צץ עוד כסף לא בטוח שזה שלה
אז לכן זה שייך למעסיק???כי יש לו הסכם איתה על ימי עבודה ושכר, וזה שפתאום צץ עוד כסף לא בטוח שזה שלה
ברצינות??כי יש לו הסכם איתה על ימי עבודה ושכר, וזה שפתאום צץ עוד כסף לא בטוח שזה שלה
לא הבנתי מה הקשר.כי יש לו הסכם איתה על ימי עבודה ושכר, וזה שפתאום צץ עוד כסף לא בטוח שזה שלה
1. היא מקבלת את זה על עבודה לא מענק סתם.הכסף "צץ" בחשבון הבנק שלה. מה לעשות.
אגב, בחשבון הבנק שלך צץ מענק מביבי. זה לא היה כלול בהסכם שכר שלנו. דבר איתי על זה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים