שואלת מסקרנות - איזה עוד קהילות חוץ מחב"ד הולך עם ממ"ח?דיברתי על קהילות שיודעות לשמור על עצמאות החינוך גם כשהכסף עובר ישירות לצוות. ויש כאלו קהילות.
המכון הישראלי לדמוקרטיה איננו גוף ממשלתי רשמי שמקבל החלטות חוקיות אלא תנועת שמאל.אה, ויש גם מסמכים וניתוחים של המכון לדמוקרטיה.
תוכלי קצת לגלל.
הוא לא ממש חרד, זה בסדר מבחינתו.אם המפקח כל כך חרד לחינוך הטהור מדוע הוא מקבל שכר מהמאיימים עליו לדברייך?
מוסדות נפתחים לפי דרישת ההורים בהסכמת העיריה. אם אין דרישה אז לא ייפתח ת"ת.
תגללי עוד על הנושא לא רק מהם.המכון לדמוקרטיה איננו גוף ממשלתי רשמי שמקבל החלטות חוקיות אלא תנועת שמאל.
טוב.הוא לא ממש חרד, זה בסדר מבחינתו.
רק את הבנים שלא הוא לא רוצה שם.
את רצינית?ומה אתם אומרים שאצלנו אין בכלל קייטנה
המנהל לקח את הכסף לכיסו?
למימון רכבו?
אשמח לדעת
האם כל המוסדות קבלו כסף מהמדינה לקייטנה
אני משלמת כרגע לבת שלי קייטנה 20 יום 450 שח
הוא לא חייב להפעיל,ומה אתם אומרים שאצלנו אין בכלל קייטנה
המנהל לקח את הכסף לכיסו?
למימון רכבו?
אשמח לדעת
נראה לך שאני צוחקת עלייך?את רצינית?
זה קצת לא הגיוני.
יכול להיות שהוא החליט לא להפעיל בכלל.
וזה חלק גדול מהבעיה.הוא לא חייב להפעיל,
ואז הוא גם לא מתוקצב.
יש פיקוח. לכן דואגים למינימום נרשמים ויש מעקב נוכחות.מעניין מה שהיא כותבת שמי שלא מפעיל לא מתוקצב
ומה אתם אומרים שאצלנו אין בכלל קייטנה
המנהל לקח את הכסף לכיסו?
למימון רכבו?
אשמח לדעת
מי שלא פותח קייטנה לא מקבל כסף.
רק מראה לכל המתלוננות שלגגנות שווה שלהנהלה שווה הכאב ראש לפתוח להן קייטנה והם לא מחויבים.
אם את לא גרה באיזור בעל מאפיינים סוציואקונומיים נמוכים - אשכולות 1-3 - אז גם הקייטנות של משרד החינוך היו עולות לך 450 שקל ולא בחינם.
אז אצלנו יש קייטנה, רק שהמחיר שלה עומד על 360 ש"ח.
אני לא מבינה את זה.
זה המחיר אחרי הסבסוד של ביה"ס של החופש הגדול?
לא קראתי את כל האשכול
אבל יש דברים שלא בטוח שידעתם-
לדוגמא- מי משלם הוצאות חשמל, ציוד מתכלה, בלאי וכו' בתקופת הקיטנה??
משרד החינוך לא מעביר שום תקציב להנהלה, למה שהם יספגו את ההוצאות האלו על חשבונם?
מגיעה גננת לגן מאובזר שלא שייך לה
מפעילה קיטנה כמו שנראה לה.
משתמשת בחפצים לא שלה, משחקים, ריהוט, חצר מושקעת
משאירה איך שבא לה (ולפעמים בקיטנה יש הרס נוראי כולל צורך בצביעה קילקול מזגן וטייפ, אובדן משחקים יקרים, הרס ספרים ועוד) מקבלת משכורת ישירות ממשרד החינוך.
והולכת לדרכה...
נשמע לכם הגיוני??
שלא לדבר על הוצאת רשיונות, הגשת דוחות וכו'
לא שהאופציה לקחת לה את המשכורת כן הגיונית
אבל זה לא שחור ולבן כמו שזה נראה...
אם היה הסדר שסכום סמלי להחזר ההוצאות מועבר להנהלה לא היה קם האשכול הזה.לא קראתי את כל האשכול
אבל יש דברים שלא בטוח שידעתם-
לדוגמא- מי משלם הוצאות חשמל, ציוד מתכלה, בלאי וכו' בתקופת הקיטנה??
משרד החינוך לא מעביר שום תקציב להנהלה, למה שהם יספגו את ההוצאות האלו על חשבונם?
מגיעה גננת לגן מאובזר שלא שייך לה
מפעילה קיטנה כמו שנראה לה.
משתמשת בחפצים לא שלה, משחקים, ריהוט, חצר מושקעת
משאירה איך שבא לה (ולפעמים בקיטנה יש הרס נוראי כולל צורך בצביעה קילקול מזגן וטייפ, אובדן משחקים יקרים, הרס ספרים ועוד) מקבלת משכורת ישירות ממשרד החינוך.
והולכת לדרכה...
נשמע לכם הגיוני??
שלא לדבר על הוצאת רשיונות, הגשת דוחות וכו'
לא שהאופציה לקחת לה את המשכורת כן הגיונית
אבל זה לא שחור ולבן כמו שזה נראה...
כן ,
הסבסוד משתנה לפי איזור המגורים
9 ימים בחינם וכל השאר 20 ש"ח ליום...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים