- הוסף לסימניות
הוא לא התכוון אליך למיטב הנבתי..אין כ"כ דרך...
אפשר לשאול למה אתה מעונין ליצור קשר?
הוא לא התכוון אליך למיטב הנבתי..אין כ"כ דרך...
התכוונתי למשתמש בשם רק הוא שכתבה שהבנק שלהם מחפש עובדים , איתה רציתי ליצור קשר וכבר יצרתי,אין כ"כ דרך...
מה הראשי תיבותבלת"ק יועצי משכנתאות שעובדים בשביל הלקוחות ולא בשביל הבנקים יכולים להצליח
אחרי שנה הלקוחות תופסים ששיקרו אותם ולא ממליצים הלאה וחבל
תתקשרי לכל המתווכים באיזור שלך שימליצו עלייך ובתמורה לזה את תתני להם עזרה חינם כשהם יצטרכו..שלום לכולם,
כמו שאתם מבינים אני חדשה בתחום המשכנתאות,
היו לי כמה תיקים, בפירוש לא הרבה....
אני מפרסמת המון, מקימה שתפ"ים, כותבת מאמרים, טורים וכו'
עושה הכל למשוך אלי לקוחות
ומה שקורה הוא מעניין מאוד, וגם מתסכל מאוד מאוד:
לקוח מתקשר, שואל, מברר, אני עונה, מסבירה, סוגרת טלפונית על המשך תהליך וזהו...
הלקוח לא מגיב למיילים, לטלפונים, פשוט נעלם ומתאדה מהשטח...
זה קרה לי די הרבה בתקופה האחרונה
אתם, יועצי המשכנתאות, ספרו לי איך מצליחים להתקדם הלאה עם הלקוח בלי הברזות....
ואל תשלחו אותי לקורס מכירות- שבעתי מהם... למדתי את כל השיטות, ולפני שנכנסתי לתחום עבדתי במכירות אינטנסיביות...
תעזרו לי, תייעצו לי מה לעשות...
תודה רבה!
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים