- הוסף לסימניות
אוקיי, חברה!
הגעתי למקום הנכון, בזמן הנכון!
לפני שנים רבות (כ8- או אולי אפילו - 10) אחי הגדול , המבין, קנה לי מצלמה (כמובן שלא דיגיטלית - ואפילו בלי זום)
תסלחו לי אך לו זכור לי החברה או הדגם...
ואני צילמתי וצילמתי, ונהינתי מאד מהתוצאות.
עם הזמן, התחילו כלם לקנות מצלמות דיגיטליות- אבל באמת שכולם! האח הגדול המבין, וההורים והגיסה ועוד גיסה ואחות ועוד... וגם הם התחילו לצלם.
אבל המצלמות שלהם - של כוווווווווווולם, לא צילמו טוב כמו המצלמה הפשוטה שלי (בזמנו, למפרע שמעתי שזה היה דגם שבאמת הוכיח את עצמו כמוצלח מאד)
לכולם התמונות יצאו עם צבעים מוזרים וקצת מרוחים. ואני החלטתי שאין לי מה לקנות מצלמה דיגיטלית!
יום אחד, פנתה אלי אחותי והודיע לי שהיא נוסעת לטיול לאירופה וביקשה את המצלמה שלי. שמחתי לתת לה אותה. אבל לא ידעתי שזאת תהיה הפעם האחרונה שאראה אותה..... Tadam!!!!
ומאז ועד עצם היום הזה (כשנתיים) עוד אין לי מצלמה.
ומאז ועד לפני כשבועיים התלבטתי אם לקנות דיגיטלית או לא, דיגטית או לא!
וזהו ואז החלטתי שאין ברירה, העולם מתקדם, והגרפיקה מחייבת!
מחר - אחי הגדול, המבין, קונה לי מצלמה בניו יורק. יש לי עבורה 200$
מה המקסימום שאוכל למצוא???
להשקיע במקצועית-א. עוד לא הגיע הזמן (ובהזדמנויות מיוחדות יש לי את הניקון המקצועית של אחותי- כן אותה אחות שאיבדה לי את המצלמה ההיא)
וב. זה לא בשבילי לסחוב כזה דבר גדול לכל מקום.
אך מצד שני , לפי הבנתי-. באחד האשכולות שקראתי, דיברו על זה שההבדל העיקרי הוא בעדשה ואם כך אולי אין הבדל מספיק משמעותי בין מצלמה שעולה 200$ לבין מצלמה שעולה 150$ .
בקיצור:
כרגע אלו הן המצלמות שעל הפרק- אשמח לחוות דעת מקצועית:
canon a570- 7.1 mega-4giga memmory 144$
זה העיקר.
ואולי:a560, a580, a720...
נו, אז מה אתם אומרים.....
הגעתי למקום הנכון, בזמן הנכון!
לפני שנים רבות (כ8- או אולי אפילו - 10) אחי הגדול , המבין, קנה לי מצלמה (כמובן שלא דיגיטלית - ואפילו בלי זום)
תסלחו לי אך לו זכור לי החברה או הדגם...
ואני צילמתי וצילמתי, ונהינתי מאד מהתוצאות.
עם הזמן, התחילו כלם לקנות מצלמות דיגיטליות- אבל באמת שכולם! האח הגדול המבין, וההורים והגיסה ועוד גיסה ואחות ועוד... וגם הם התחילו לצלם.
אבל המצלמות שלהם - של כוווווווווווולם, לא צילמו טוב כמו המצלמה הפשוטה שלי (בזמנו, למפרע שמעתי שזה היה דגם שבאמת הוכיח את עצמו כמוצלח מאד)
לכולם התמונות יצאו עם צבעים מוזרים וקצת מרוחים. ואני החלטתי שאין לי מה לקנות מצלמה דיגיטלית!
יום אחד, פנתה אלי אחותי והודיע לי שהיא נוסעת לטיול לאירופה וביקשה את המצלמה שלי. שמחתי לתת לה אותה. אבל לא ידעתי שזאת תהיה הפעם האחרונה שאראה אותה..... Tadam!!!!
ומאז ועד עצם היום הזה (כשנתיים) עוד אין לי מצלמה.
ומאז ועד לפני כשבועיים התלבטתי אם לקנות דיגיטלית או לא, דיגטית או לא!
וזהו ואז החלטתי שאין ברירה, העולם מתקדם, והגרפיקה מחייבת!
מחר - אחי הגדול, המבין, קונה לי מצלמה בניו יורק. יש לי עבורה 200$
מה המקסימום שאוכל למצוא???
להשקיע במקצועית-א. עוד לא הגיע הזמן (ובהזדמנויות מיוחדות יש לי את הניקון המקצועית של אחותי- כן אותה אחות שאיבדה לי את המצלמה ההיא)
וב. זה לא בשבילי לסחוב כזה דבר גדול לכל מקום.
אך מצד שני , לפי הבנתי-. באחד האשכולות שקראתי, דיברו על זה שההבדל העיקרי הוא בעדשה ואם כך אולי אין הבדל מספיק משמעותי בין מצלמה שעולה 200$ לבין מצלמה שעולה 150$ .
בקיצור:
כרגע אלו הן המצלמות שעל הפרק- אשמח לחוות דעת מקצועית:
canon a570- 7.1 mega-4giga memmory 144$
זה העיקר.
ואולי:a560, a580, a720...
נו, אז מה אתם אומרים.....
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //