- הוסף לסימניות
מדי שנה אני תורמת חבילת צילום למכירה הסינית של עזר מציון וצריכה לבחור תמונה לפרסום בקטלוג. אשמח לשמוע איזה הפיבוריטית שלכם.
יש לגוים חג הלוויאין (סוג של פורים) ובאמת שם הם מקשטים דלעת. אני יחשוב על זה אבל לא בטוחה שזה יעצור אותי מלפרסם את התמונהנכתב ע"י רותי המניק;2335588:הראשונה הכי!!
יש לה יתרון גם של מבט ישיר.
רק משום מה קצת הפריע לי ה"דלעת" זה מזכיר איזה חג של גויים שיש להם עסקים עם דלעת..
לא יודעת אפילו..
זה ליד קרית מלאכי באזור פסחנכתב ע"י up;2335621:כל התמונות בליגה
לדעתי השלישית לוקחת
ואיפה הוא קיים השדה הפרחוני הזה?
אני לא זאת שבוחרת מה לחסום את יכולה לשאול את אתרוג. אני יודעת שבנתיב צריך לבקש אישור והם לפעמיים כותבים הזהרה שיש תמונות של נשים באתר.נכתב ע"י אילה פרי;2335634:התמונות אלופות,
כרגיל...
הייתי הולכת על הראשונה
ו-הלוואי ואני יזכה בהגרלה...-
ודרך אגב -
למה האתר שלך חסום באתרוג?
נכתב ע"י photosbyrik;2335593:יש לגוים חג הלוויאין (סוג של פורים) ובאמת שם הם מקשטים דלעת. אני יחשוב על זה אבל לא בטוחה שזה יעצור אותי מלפרסם את התמונה
אני בעצמי חוצניקית. ומאוד מפריעה לי גמדים שנראים כמו סנטה קלוס. וביצים וארנבים של פסחה. משום מה דלעת כזאת לא מפריעה לי אבל ישאל עוד חוצניקיםנכתב ע"י Ushaya;2335646:קחי בחשבון שתמונה כזו עלולה להפריע לחוצניקים. אצלם העניינים האלה מעוררים יותר רגשות דחייה, כמו שתצלמי ילד עם צלב... כי החג במקור הוא מאוד נוצרי.
נכתב ע"י photosbyrik;2335640:אני לא זאת שבוחרת מה לחסום את יכולה לשאול את אתרוג. אני יודעת שבנתיב צריך לבקש אישור והם לפעמיים כותבים הזהרה שיש תמונות של נשים באתר.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //