למה זמר צריך חוברת תוים?אני מחפשת רעיון של חומר שמצד אחד קשיח מצד שני גמיש, מעין מתלה לצוואר, כדי שאוכל להניח על זה חוברת תוים קטן שלא יצטרכו להחזיק ביד, אבל שלא יכביד על הצוואר
מחכה לרעיונות![]()
תסייע לה לחשוב על רעיונות אחרים כדי שכולם יבינו שהילד התחפש לזמר ולא לנגןוקיבלה תגובה שלא מסייעת לה.
אולי לחבר חוט לבוקסה, כמו תיק אוכל.אני גם מחפשת את הבן שלי לזמר, אבל לא חשבתי על חוברת תוים..
הוא רוצה מיקרופון אמיתי, השאלה שלי איך מחברים את הבוקסה לבגד שיחזיק מעמד ולא יפול
לא בידלגבי חוט לבוקסה, רעיון, אבל העדפתי משהו שלא צריך ביד
זה לא ישאר יציברצועה מסול
ויש רעיון איך להכין את החלק שמגיע לפה? (לא יודעת איך לקרוא לו) זה שוב מה שאני מחפשת משהו שגמיש אבל יציב ולא נופל...לענ"ד יתאים לכם חגורת הגברה, רק לא עם מדונה אלא מיקרופון רגיל...
מה פירוש?ויש רעיון איך להכין את החלק שמגיע לפה? (לא יודעת איך לקרוא לו) זה שוב מה שאני מחפשת משהו שגמיש אבל יציב ולא נופל...
החלק של המקרופון עם החיבור מהאוזניהמה פירוש?
רק את המיקרופון?
מדונה(על הראש) או רגיל?
אבל לזמר אין כזה מיקרופוןהחלק של המקרופון עם החיבור מהאוזניה
נכון, אני רוצה רעיון לגבי חומר כזה שמצד אחד הוא גמיש מצד שני הוא יציב, כמו שיש בחלק הזה של החיבור...אבל לזמר אין כזה מיקרופון
נכון, אני רוצה רעיון לגבי חומר כזה שמצד אחד הוא גמיש מצד שני הוא יציב, כמו שיש בחלק הזה של החיבור...
לא, זה לא חייב להיות על הצוואר, וזה רעיון מצוין!חייב להיות על הצוואר?
או אפשר גם רעיון של קליפס על החולצה, או משהו בסגנון...
ההשראה הגיעה אלי מהתמונה שהעלית.
מניחה פה רעיון - אולי אפשר לקחת משהו בסגנון של המנורות השולחניות הקטנות האלה, מנורת קליפס.
ולהחליף את המנורה בחוברת.
(לי בבית יש משהו הרבה יותר קטן וקומפקטי שעלה בערך 5 שקלים.. )
משהו בסגנון הזה, החוט הוא גמיש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים