נכתב ע"י אות לי;1052491:שלום רציתי לדעת איך אפשר לנקות את הרקע האפור מהתמונה?
נכתב ע"י אות לי;1052809:בלבלס/קורבס ומטה קסם...אלה כנראה כלים של בעלי מקצוע בפוטושופ, ואנחנו לא כאלה.
יש דרך כבר בשלב הצילום למנוע את הרקע האפור?
או אולי תוכנה פשוטה להורדת האפור לאחר הצילום?
נכתב ע"י אפרתה;1052889:אם הוא משנה את הלבלס זה מבהיר את כל התמונה, חבל.
בכל תכנה יש אפשרות לבחור צבע ולהפוך לשקוף, מה הבעיה בעצם?
נכתב ע"י חזק;1052987:אם את בכל זאת מתכוונת להשתמש בפוטושופ
בלחיצה כפולה על השכבה, או בבחירה באייקונים למטה- FX
יש blending options, בחירה- ייפתח חלון עם שתי שורות שאפשר להזיז ע"י מחוון כזה,
לחיצה על ALT וגרירת המחוון הזה משחור ללבן, כך הוא בעצם מעלים את הרקע שנגוע בשחור, עד שמתגלה רקע לבן לגמרי.
לפתוח שכבה חדשה ולמזג,
מקווה שהבנתם..
בהצלחה
נכתב ע"י שלמה;1052885:מטה הקסם לא שייך לבעלי מקצוע!.
הוא טוב רק להראות שיש כלי כזה.
כלי העקומות הוא יותר "מקצועי". רק שלפעמים הוא על חשבון דברים אחרים.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=137661
הדבר הנכון הוא לצלם נכון!
רקע לבן שיוצא אפור הוא בגלל שהתאורה האחורית לא מאוזנת (אם בכלל היה פלש אחורי).
נכתב ע"י אות לי;1053033:ברור שאיכות התמונה בדרך הזאת רחוקה מצילום אצל צלם מקצועי, אבל מכיוון שיש מוצרים שאורך החיים שלהם באתר הוא כאורך החיים של פרחים לשבת...אני מחפש דרך קלה מהירה וזולה לצילום מוצרים מסוג זה ורק האפור מפריע לי.
אולי דבר כזה יכול לפתור את הבעיה?
נכתב ע"י אות לי;1053033:אם הייתי יודע לצלם נכון, הייתי צלם ולא "אות לי"...
תאורה אחורית לא מאוזנת? מזה בכלל.
האמת, אני מצלם את הפרפרים על בריסטול לבן באור השמש בסמארטפון...ושולח את התמונה למייל, אם לא היה את הרקע האפור הייתי מעלה אותה ישר לאתר שלנו, מכיוון שאני לא אוהב את הרקע האפור, אני שולח את התמונה לגרפיקאית, היא עושה מה שעושה בפוטושופ ושולחת אלי חזרה נקי מאפור.
ברור שאיכות התמונה בדרך הזאת רחוקה מצילום אצל צלם מקצועי, אבל מכיוון שיש מוצרים שאורך החיים שלהם באתר הוא כאורך החיים של פרחים לשבת...אני מחפש דרך קלה מהירה וזולה לצילום מוצרים מסוג זה ורק האפור מפריע לי.
אולי דבר כזה יכול לפתור את הבעיה?
נכתב ע"י רותי בן שימ;1054473:הנה לכם,
צלמים יודעים פוטושופ.
ופותח/ת האשכול חשוד/ה שזו הייתה המטרה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //