- הוסף לסימניות
רשמתי את זה גם, ונמחקה התגובה שלי...את יכולה גם לכתוב את זה בשם שלך ולהצהיר שמשהי שסומכת עלייך - בקשה ממך לפרסם את זה...![]()
רשמתי את זה גם, ונמחקה התגובה שלי...את יכולה גם לכתוב את זה בשם שלך ולהצהיר שמשהי שסומכת עלייך - בקשה ממך לפרסם את זה...![]()
הערה זו מיועדת רק לפורום איש את רעהו ולא ליתר?6. כמו"כ אין להעלות שום תמונות שלא היו נכנסים לעיתונים הנ"ל.
בעבר היה לי דיון עם מנהלת הפורום הזה.אולי האתר "לב אם" הוא פתרון לנשים שרוצות, ובצדק, חופש הדיבור.
כרגע הוא די שומם - אפשר להפיח בו חיים.
המנהלים הסבירו שוב ושובאחרי הודאה עצומה למנהלי פרוג על המקום הגדול הזה, עדיין נשגב מבינתי הצרה מאד מדוע א"א לאפשר ייעוצים כאלו כאן במחלקת איש לרעהו, למי זה מפריע? מילא היה פורום אחד לכל אנשי המקצוע, מובן בהחלט, אבל אחרי שיש חמשת אלפים 'מחלקות', אז למי זה מפריע שיש כאן מישהו שדן על מקום מגורים או על איזה פסק הלכה? שוב: למי ולמה זה מפריע? לא הורסים פה שום רצף של נידונים ושאלות בתחומי העבודה המקצועיים השונים.
סליחה אבל את המילים האלו גם אני מכיר, אני לא צריך תשובה כזו, קראתי את זה כמו כולם.פורום נועד לעזרה הדדית ולא לדיונים השקפתיים / חיזוק וכו' לזה יש אתרים אחרים שמיועדים לכך
גם אשכולות רגילים נגררים לא פעם לדיונים מיותרים שנמחקים / ננעלים, אז לפתוח מראש נושאים שנויים במחלוקת?!סליחה אבל את המילים האלו גם אני מכיר, אני לא צריך תשובה כזו, קראתי את זה כמו כולם.
ואגב, מי שמבקש מידע על מקום מגורים או שאלה בהלכה - סימן שבשבילו זו גם עזרה.
נראה לי שרוב רובו של החברים כאן הם אנשים בעלי רמה, מכובדים ולא כאלו שמנסים לבזבז את זמנם, ולכן כנראה מי שמעלה שאלה - היא נצרכת לו.
ושוב, לא חייבים לי כלום, אבל אני לא מבין בכלל את הגישה.
אז יהיה פה אשכול שדן אם יותר טוב לגור באשדוד או בבני ברק - למי זה מפריע? למה זה מפריע? בעיקר שזה במקום פינתי, הרחק מהמקומות שאמורים להפריע לגרפיקאי המקצועי או לצלם המדופלם.
ושוב, אחרי הודאה גדולה והכרת הטוב עצומה למנהלי פרוג.
באיש את רעהו יש פיקוח כזה?בעבר היה לי דיון עם מנהלת הפורום הזה.
שאלתי אותה אם יש סינון בסיסי ווידוא שמי שנרשמת היא אכן אישה.
היא ענתה לי שלא. ואני מניחה שבתום לב.
אין לי מושג מה היא יודעת, מה היא חוותה, אבל אני לא מסוגלת לתרום למקום שאני יודעת שכל מי שרוצה יכול להציץ.
פורום לנשים אמור להיות מקום סגור, מסונן, מפוקח לפחות ברמה הבסיסית. אם זה לא קיים שם, זו בעיה בשבילי.
ואפשר לכתוב בעצמךתשלחי לניק שאת מכירה וסומכת עליו, ותבקשי שיפרסם בשמו, ויכתוב שהתבקש לפרסם.
לא מעט עושים את זה.
זאת הגישה שלך, זכותךאני נמצאת בפורום נשים מסונן.
ויכולה לספר לך על כל מיני שהיו שם ונשרו, כל אחת מסיבתה שלה.
ויכולה לספר לך לא פחות על גברים שניסו להסתנן ועל טרולים וטרוליות שהיו.
אם יש פורום יעודי לנשים, צריך גם להיות דלת לפורום הזה. אם אין דלת, אני לא מרשה לעצמי להיות חברה בו.
ואת פורום "לב אם" ראיתי, יש פוטנציאל אמיתי לפורום הזה. רק מה, שיעשו נעילה וסינון. לא חבל על הפורום הזה?
בהחלט.באיש את רעהו יש פיקוח כזה?
לא צריך להקצין לשום מקום.
בהחלט.לא מסכימה לנאמר מעלי.
כשיש מטרה משותפת והתשתית של הפורום הופכת להיות אמצעי ולא מטרה - אפשר למנוע התחזויות ביתר קלות.
אבל מראש לומר 'יש גברים, אז מה, זה פורום של נשים והם לא אמורים להציץ' - זה בעיני כמו לטמון את הראש עמוק בחול, כשיש טנקים דוהרים בסביבה ואין אף אחד שמסתכל לאן הוא נוסע ואת מי הוא עומד לדרוס.
1. הבעיה שזה מהר מאוד מתגלש ל... ואז מתחיל המהומהאילו רק היה מותר לדווח כאן על פקקים
אתר פרוג נועד לאנשי מקצוע וכשמו כן הוא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים