אי אפשר לקבל אבטלה 3 חודשים אחרי התפטרות שאחרי חל"דיהיה בסדר עד אז..אבל את יכולה להאריך את חופשת הילדה ולקבל דמי אבטלה
היא התכוונה להאריך ולקבל חל"ת, כנראה. לא להתפטר.אי אפשר לקבל אבטלה 3 חודשים אחרי התפטרות שאחרי חל"ד
במקרה אני יודעת את זה בוודאות כי אחותי בבעיה הזו עכשיו
???אי אפשר לקבל אבטלה 3 חודשים אחרי התפטרות שאחרי חל"ד
אי אפשר לקבל אבטלה 3 חודשים אחרי התפטרות שאחרי חל"ד
התפטרת אחרי או לפני הלידה?אני התפטרתי וקיבלתי אחרי 4 חודשים מהלידה אבטלה
בדיוקלא הבנתי..את מתכוונת ששלושה חודשים ראשונים זה לא בתשלום?
התפטרת אחרי או לפני הלידה?
התפטרתי לפני הלידה
אין קשר ללידה.התפטרת אחרי או לפני הלידה?
אם אחרי זה ממש מענין
בדיוק
3 חודשים ראשונים את חותמת אבטלה אבל לא מקבלת על זה תשלום
וזה רק במידה והתפטרת, אם פיטרו אותך אז כן (אבל זה בעיה לפטר עד 9 חודשים מהלידה אז בדכ מקומות עבודה לא מסתבכים עם זה)
רק שימי לב שעל החודש הזה לא מקבלים זכויות עובד,לפעמים כדאי להאריך חופשת לידה בחודש- זה במקום בית החלמה
זה עלול לגרום לאובדן דרגה בכלל, לשנה הזו.רק שימי לב שעל החודש הזה לא מקבלים זכויות עובד,
למשל דרגה במעון (גם לילדים האחרים)
תלוי באיזה חודש מדוברזה עלול לגרום לאובדן דרגה בכלל, לשנה הזו.
רגע, אז בעצם את אומרת שבכל מקרה אם מתפטרים - אי אפשר לקבל אבטלה במשך 3 חודשים. בלי קשר אם זה אחרי חל"ד כמו שכתבו פה:אין קשר ללידה.
אם את מתפטרת יש פסילה של 90 יום.
כל הענין של התפטרות אחרי לידה, זה לענין פיצויים, שמקבלים גם אם התפטרת ולא פוטרת.
ומי שהתפטרה לפני הלידה, עברו לה כבר 90 יום עד שחלפה החל"ד.
ופשוט אחרי חופשת לידה מעסיקים לא מפטרים.אי אפשר לקבל אבטלה 3 חודשים אחרי התפטרות שאחרי חל"ד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים