ישראל ספרא
משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור מקצועי
מוזיקה ונגינה
- הוסף לסימניות
אני חושב שזו בטח הסיבה : )וואו! וואו! וואו!!!
פשוט יפההההההההה!
אני חושבת שהוא כועס כי נגמר היין בחבית, לא?
או שזו היתה בעצם שאלה רטורית?![]()
אני משתדל תמיד לעשות סקיצת טונים לפני, לפעמים אפילו שתי סקיצות כאלה. כדאי להשקיע בזה כי זה מה שגורם לציור לצאת קריא בסופו של דבר (תמונה בשחור לבן עם ערכים יותר מובנת מצבעונית ללא ערכים) אם כי לא חייבים להשתגע על זה, אפשר לעשות קליל, המטרה העיקרית היא ליצור לעצמך רפרנס לשלב הצביעה.שאלה, תמיד אתה עושה סקיצת ערכי אור וצל? כי זה משהו שאני בדרכ מדלגת עליו או עושה ברמה שטחית לא מפורטת ככ.
את יכולה לראות בתיק עבודות שלי יש שם תהליכים של כמעט כל ציור מהקופה האחרונה, או לחפש ביוטיוב שלי, יש שם סרטון או שתיים של התהליך מהתחלה עד הסוף.אני אהיה חופצנית טיפה ואבקש שתעלה מדיי פעם עוד כאלה הדגמות ?
זה פשוט עושה סדר בתהליך.
תודה רבה, הדמות היא השראה שלקחתי מתוך טוטוריאל עיצוב דמויות של דניס זילבר, ממליץ מאד לצפות : )ומלבד הרנדר הדמות עצמה גם מדהימה וכרגיל לא שגרתי או צפוי.
באלללייייייי גםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםקצת מהתהליך למי שעשוי להתעניין:
1- סקיצה
2- סקיצה של טונים ותאורה
3- בלוק צבע ובחירת גוונים
4- סקיצה של אור ישיר
5- צללים רכים
6- אור ישיר והתאמת הגוונים של האור הישיר לכל אובייקט. תאורה אחורית, אור משתקף וזוהר
צפה בקובץ המצורף 776038
עבודה נפלאה!!אני משתדל תמיד לעשות סקיצת טונים לפני, לפעמים אפילו שתי סקיצות כאלה. כדאי להשקיע בזה כי זה מה שגורם לציור לצאת קריא בסופו של דבר (תמונה בשחור לבן עם ערכים יותר מובנת מצבעונית ללא ערכים) אם כי לא חייבים להשתגע על זה, אפשר לעשות קליל, המטרה העיקרית היא ליצור לעצמך רפרנס לשלב הצביעה.
נטו רפרנס, אני צובע בנפרדעבודה נפלאה!!
האם אתה משאיר את שכבת הטונים בסוף בציור שלך (בשכבת מולטיפלי, אוברלי,.. או משהו) כחלק מהציור
או שזה נטו בשביל הרפרנס לצביעה?
האם אתה משאיר את שכבת הטונים בסוף בציור שלך
כמובן אפשר גם לעשות שכבה מושקעת של טונים נפרדת לכל חלק (פנים, פריטי לבוש וכו') ואז להפוך אותה לצבעים נבחרים ע"י GRADIENT MAP ולהינות מהעמל של הטונים בשניה ☺נטו רפרנס, אני צובע בנפרד
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים