- הוסף לסימניות
אז תוכל להסביר לי למה זה כלכך עוזר לך? לאור וצל ?נטו רפרנס, אני צובע בנפרד
אז תוכל להסביר לי למה זה כלכך עוזר לך? לאור וצל ?נטו רפרנס, אני צובע בנפרד
קצת קשה לתמצת את זה לשורה קצרה, אבל בגדול זה לא עוזר לי, זה עוזר לצופה.אז תוכל להסביר לי למה זה כלכך עוזר לך? לאור וצל ?
כמובן אפשר גם לעשות שכבה מושקעת של טונים נפרדת לכל חלק (פנים, פריטי לבוש וכו') ואז להפוך אותה לצבעים נבחרים ע"י GRADIENT MAP ולהינות מהעמל של הטונים בשניה ☺
ok, תודה להסבר שלך!קצת קשה לתמצת את זה לשורה קצרה, אבל בגדול זה לא עוזר לי, זה עוזר לצופה.
זה עוזר לבנות קומפוזיציה נכונה של הטונים כדי שהתמונה תצא קריאה ושהעין של הצופה תתמקד באזור החשוב של הציור ולא תצטרך לנדוד ולחפש מה רואים פה.
גם האור וצל עוזרים לזה אבל הטונים בעיקר עושים את העבודה.
הרבה ניסוי ותהיה וחיפושים מתמידים אחרי מידע על פיזיקה של אור, וכמובן הטוטריאל של דניס של זילברגראדיאנט מאפ זה כמו מולטיפליי, זה שיטה של בדיעבד אם רוצים תוצאה מהירה, זה לא רנדר לכתחילה כי הצבעים ממש לא יוצאים מדוייקים. אבל אני בהלם מהרמת פירוט בסקיצת טונים זה ממש לצייר פעמיים... אני מעדיפה לצייר לכתחילה בצבע ואחרכ לבדוק בשחור לבן שהתמונה לא משטחת והקצוות נשמרים גם בערכים ולא רק בצבעים אבל זו דרך לעצלנים. הדרך המקצועית שראיתי שעושים זה סקיצת טונים. וגם בציורי נוף. ומשאירים אותה כרפרנס בצד לאורך כל הרנדר
אז הנה קיבלנו סוד מקצועי איך הוא מצליח לרנדר תציור כמו מידול
@ישראל ספרא איפה למדת על תאורה? יש רקע בהדמיות או בצילום?
אם בא לך לגלות עוד סוד מקצועי אשמח לדעת מה עזר לך בלימוד תאורה.
הרבה ניסוי ותהיה וחיפושים מתמידים אחרי מידע על פיזיקה של אור, וכמובן הטוטריאל של דניס של זילבר
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים