יש את "המקומון", מאוד פופולרי [יש שם גם כתבות].אני מעוניין לפרסם באיזור הצפון עם התמקדות בחיפה.
יש לכם המלצה על עיתון פופולארי?
יש מקומון שנקרא משבצת
מאוד נפוץ באזור
איפה הם מפרסמים? בצפון? בחיפה?יש את "המקומון", מאוד פופולרי [יש שם גם כתבות].
המקומון מפורסם בחיפה ובנוסף לזה גם ברכסים וקריית אתאאיפה הם מפרסמים? בצפון? בחיפה?
מפרסמים בחיפה והאזור -קריות, רכסיםאיפה הם מפרסמים? בצפון? בחיפה?
המקומון מפורסם בחיפה ובנוסף לזה גם ברכסים וקריית אתא
יש לכם מידע על אופני החלוקה? [בתים או מרכזים]מפר
מפרסמים בחיפה והאזור -קריות, רכסים
למיטב ידיעתי עיתון המקומון הוא המוצלח והמוביל ביותר [אולי יש עוד]!2. המקומון (חיפה וקרית אתא בתיבות, רכסים במרכזי חלוקה)
משבצת יותר מודעות!למיטב ידיעתי עיתון המקומון הוא המוצלח והמוביל ביותר [אולי יש עוד]!
הסיבה שה'מקומון' הוא יותר מוצלח בגלל שיש בו גם כתבות על האיזור מה שאין בשום עיתון (לענ"ד)משבצת יותר מודעות!
אולי המקומון יותר מוצלח אסבל משבצת וותיק
לדעתי עיתון המקומון הוא המוצלח ביותראני מעוניין לפרסם באיזור הצפון עם התמקדות בחיפה.
יש לכם המלצה על עיתון פופולארי?
ממש לא , משבצת זה עיתון פופולארי ביותר בהקריות בחיפה רכסים , הכי מלא מפרסמיםלמיטב ידיעתי עיתון המקומון הוא המוצלח והמוביל ביותר [אולי יש עוד]!
אולי, אבל זה מה שהיה ידוע לי [יש לי הרבה קרובי משפחה באזור!]ממש לא , משבצת זה עיתון פופולארי ביותר בהקריות בחיפה רכסים , הכי מלא מפרסמים
מצטרף לענ"דממש לא , משבצת זה עיתון פופולארי ביותר בהקריות בחיפה רכסים , הכי מלא מפרסמים
גם אני חושבת שמשבצת יותר פופולאריממש לא , משבצת זה עיתון פופולארי ביותר בהקריות בחיפה רכסים , הכי מלא מפרסמים
מקומון זה עיתון שעכשיו לפני זמן מה נכנס לענייניםגם אני חושבת שמשבצת יותר פופולארי
עובדההכי מלא מפרסמים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים