- הוסף לסימניות
רלוונטי טבריה?אני מעוניין לפרסם באיזור הצפון עם התמקדות בחיפה.
יש לכם המלצה על עיתון פופולארי?
העיתון שלהם מופץ בכל האיזור, מגדל, יבניאל כרמיאל וכו
רלוונטי טבריה?אני מעוניין לפרסם באיזור הצפון עם התמקדות בחיפה.
יש לכם המלצה על עיתון פופולארי?
הוא לא עולה במספרים של העמודיםזה ברור שמשבצת זה העיתון הוותיק
אבל המקומון הוא עיתון ממש מצליח ומעניין שמשבוע לשבוע עולה במספר העמודים
זה שלמשבצת יש יותר עמודים זה הגיוני פשוט הוא הרבה יותר וותיקהוא לא עולה במספרים של העמודים
לדעתי עיתון לא מליח בכלל , למה ? בגלל שיש את משבצת ואת אתא שלנו והם עולים עליו
לדעתי עיתון מיותר
אבל הוא פופולארי בטרווף אתא שלנוזה שלמשבצת יש יותר עמודים זה הגיוני פשוט הוא הרבה יותר וותיק
אבל אתא שלנו בכלל לא בכיון זה עיתון שלא מחולק בכלל בחיפה וזה עיתון ממש קטן שמחולק בקרית אתא
פופולרי אולי רק בקרית אתא לא מעבר..אבל הוא פופולארי בטרווף אתא שלנו
הוא לא רואה את המקומון
נכוןפופולרי אולי רק בקרית אתא לא מעבר..
קשקוש מוחלט!נכון
אבל המקומון זה עיתון קצת מסכן לא מספיק פעיל פחות קריא
מצליח מאד לא הייתי קורא לוקשקוש מוחלט!
עיתון הכי קריא מלא בכתבות על האזור
פופולרי מאוד בחיפה.
אולי קצת פחות ממשבצת אבל מצליח מאוד.
אני רואה גם הרבה פעמים את עיתון המקומון בפחלא שמעי על מישהו שיתאמץ לחפש מקומון - אם לא הגיע לו לתיבת דואר
אבל שמעתי הרבה שהתאמצו וחיפשו וטרחו לקבל משבצת - במידה ולא הגיע לתיבה..
אין ספק שמשבצת חזקה יותר
מכירה הרבה שבכלל לא מציצים במקומון, רק במשבצת..
זה שיש עיתונים שנזרקים לפח זה לא מראה כלום, ככה זה בכל עיתון גם העיתונים הטובים ביותר.אני רואה גם הרבה פעמים את עיתון המקומון בפח
הוא נראה כמו עלון , אין בו תשוקת קריאה מצטער
באמת שאני לא מבין על מה אתה מדבר מה זה נקרא פחות פעיל ופחות קריאנכון
אבל המקומון זה עיתון קצת מסכן לא מספיק פעיל פחות קריא
ברור למי?ברור שמשבצת!!!!
דווקא זה שיש הרבה עמודים זה חיסרון למפרסם שרוצה שיראו אותועיתון עם הרבה יותר ותק
הרבה יותר עמודים
הרבה יותר פרסומות
ברור לחיפאית ותיקה
מצד שני זה שיש הרבה עמודים זה טוב לתושבים אז יותר מסתכלים על זהדווקא זה שיש הרבה עמודים זה חיסרון למפרסם שרוצה שיראו אותו
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים