inspiration
משתמש צעיר
- הוסף לסימניות
אותי מטריד בעיקר, שכשאני מכינה טוסטים על הבוקר הקטשופ משפריץ לכל הכיוונים. ותוך כמה ימים נגמר בבקבוק....מצד שני אין על הקטשופ של אוסם...
נכתב ע"י ניקול;1615203:פתרון זמני לקטשופ, כבר כתבתי פעם-
לא להסיר את המכסה הפנימי אלא רק לחורר בו חור קטן (ממש 1 מ"מX1 מ"מ)
צריך עדיין להיזהר ב'התזה', אבל יש קצת יותר שליטה
נכתב ע"י inspiration;1615075:אותי מטריד בעיקר, שכשאני מכינה טוסטים על הבוקר הקטשופ משפריץ לכל הכיוונים. ותוך כמה ימים נגמר בבקבוק....מצד שני אין על הקטשופ של אוסם...
בקבוק של 1 ליטר זה לא שינוי בנפח או במשקל, זה מוצר חדש.נכתב ע"י פשוט;1610961:ואתם יודעים מי עוד???
לא יאומן!!
קוקה קולה!!!
גם להם הגיע הטרנד הזה...
יש להם בקבוקים חדשים של 1 ליטר
והמחיר?? ירד ב60 אג'.
בכל אופן אצלינו-
1 ליטר עולה 5:30
1.5 ליטר עולה 5.90
לא חוקי? לא בטוח.נכתב ע"י GolanArt;1620154:עשיתי משהו לא חוקי?!![]()
נכתב ע"י קקטוס;1620193:לא חוקי? לא בטוח.
אבל בהודעה אחת אתה מתלונן נגד הספאם, ובהודעה אחרת אתה מעודד הפצת ספאם, זה קצת מוזר.
ד"א אני לא חושב שצריך להתלונן על הגדלת פיה או משהו כזה.
זה שוק חופשי, וכמו שזכותם לעצב מוצר חדש לחלוטין, ולקבוע את הכמות שלו, את צורת העיצוב שלו, ואת המחיר שלו. כך זכותם לשנות את הכמות, לשנות את הצורה, לשנות את המשקל. (עם גילוי נאות)
אף אחד לא מכריח אותך לקנות קטשופ של אוסם, אתה יכול לקנות קטשופ של היינץ (שגם לו יש את הפיה הנ"ל).
לארגן אנשים שיתקשרו לסנו או לחברה אחרת, זה סוג של ספאם.נכתב ע"י GolanArt;1620278:למרות שאם תלמד טוב את השרשור תקבל את התשובה, בכ"ז אני יסביר לך.
ראשית אם תפנה אותי למקום שעודדתי ספאם, אני אשמח מאד, כי זה הזוי מה שאתה אומר...
שנית, אם תפנה אותי למקום שדיברתי על זכותם או חובתם, גם אז אני ישמח,
כי מה שאמרתי כאן זה שזכותנו כצרכנים, לא לבלוע את הפיתיון, זהו.
נכתב ע"י קקטוס;1620349:לארגן אנשים שיתקשרו לסנו או לחברה אחרת, זה סוג של ספאם.
צרכנים שרוצים לא לבלוע את הפיתיון, לא צריכים להתקשר לחברה לשם כך, פשוט קונים מחברה אחרת.
נכתב ע"י GolanArt;1620358:זו טעות משלוש סיבות:
א. כי זו חברה גדולה, שהצפת טלפונים כזו יכולה רק לעזור להם, הם
מעדיפים את זה על פני נפילה לא מוסברת. אספר לך שבסנו שיבחו
אותי על זה!
ב. מאחר ומדובר במונופול ענקי שכמעט ומאלץ אותנו לצרוך רק את
מוצריו, זה לגיטימי להציף שיחות, זה סוג של הפגנה, כי מה לעשות יש
כמה משפחות מליירדריות ששולטות עלינו....
ג. מטרת הספאם המצוי, היא למכור לנו, לא למחות, כך שיש הבדל עצום...
נכתב ע"י מיכל123;1620375:א. בשביל זה הם רוצים שמי שלא נהנה מהשינוי יודיע להם. הם ממש לא רוצים שיארגנו להם טלפונים מכל גולשי פרוג. זה נקרא הטרדה/ספאם
ב. זה ממש ספאם. כל הפצה של ספאם תוכל להגדיר כהפגנה נגד אלו שלא צורכים את המוצר שלך.
ג. אז תקרא לזה ספאם שאינו מצוי.
אני פעם פרסמתי/לא פרסמתי בטעות במקום בעייתי מבחינה פוליטית פנים חרדית וקיבלתי מבול טלפונים. תאמין לי שזה הטרדה וספאם וכל מה שתרצה.
כשקיבלתי טלפון אחד או שתיים עניניים התייחסתי הרבה יותר מאשר כשקיבלתי מבול טלפוני ספאם של אברכים משועממים שבאים להציל את המדינה ונקראים אל הטלפון לפי בקשת חבר שלהם.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים