תודה, מלכי!אמיצה שאת משתפת בכזה שלב.. ותודה שלא שכחת אותנו, אנחנו במתח.
זה נראה דוקא עיסה די מגובשת הייתי אומרת. אמממ.. וטעימה
מדהים!
נורא מעניין לראות את הגישה שלך (למשל תכנון התאורות עוד בשלב הצביעה הבסיסית מאד)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח יפיתאיזו מקצועית שאת!!!
(*מסתכלת על הציור בהבעה של הלוגו שלי*)
כמעט זה מה שהתכוונתי-חשבתי שאת מתכוונת שהתחלתי להעמיק באור וצל של ילד אחד
לפני שציירתי את תווי הפנים של הילד השני למשל..
אהה, כמו שחשבתי מראש..כמעט זה מה שהתכוונתי-
ברור שמתכננים לפני הכל את כווני התאורה,
אבל זה שאת לא צובעת קודם כל בגווני הבסיס ורק אח"כ מוסיפה הצללות ואור, זה מה שהיה לי מעניין לראות.
שירי זה יפיפה
תקחי את הילד עוד טיפה ימינה
כרגע התמונה נופלת לצד אחד
תודה!אני חושבת שיש משהו בכחול שנותן קונטרסט ועומק יפים, ומדגיש את השרפה והדרמטיות. מצד שני, הוא חסר את האוויר האביך והאווירה הרותחת שהרקע האדום מיד מעלה.
לכן, אני הייתי מנסה להמשיך את הרקע הכחול עוד קצת ולהוסיף לו אדום מסתלתל ועשן מיתמר וכו' וכו'.
נראה לי שעם הלהבות מוצלח יותר. זה נותן תחושה של השריפה שמשתוללת שם. מצד אחד הכחול של הלילה אמור לתת יותר תחושה של דרמטיות אבל במקרה הזה השמיים האדומים מהאש דווקא מעצימים את הלהבות את הדרמה ונותנים ללהבות יותר חוזק
תודה שני!שירי את אלופה.
הלהבות נראות ממש טוב, התוספת שעשית להן ממש מוסיפה (התוספת מוסיפה - ממש הבהרתי את עצמי). גם הטקסטורות.
משהו לא מסתדר לי עם השמיים. אולי שמאחורי העשן השמיים הכחולים מאוד ברורים. אולי קצת עשן - המעבר בין העשן לבין השמיים חד מדי לדעתי. אולי עוד קצת עשן שיעכיר קצת את הכחול - רק חלק מהכחול כדי שיהיה מעבר יותר הדרגתי בין העשן לבין שמיים נקיים
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים