עשר!אני עם עיניים עצומות, כך שתרגישו חופשי להגיב
מקסימום ארדם באמצע אם זו תהיה תגובה קשה מדי..
צפה בקובץ המצורף 486965
אה לא ידעתי שמשחקים למי יש להגיד ביקורת.חחחח
ביקורת פרקטית וסופר מינימליסטית! ישיר וקולע![]()
הכל רלוונטי!אה לא ידעתי שמשחקים למי יש להגיד ביקורת.
זה עדיין רלוונטי או כבר גמור?
דווקא יש לי ביקורת, שהסקיצה היתה הרבה יותר יפה, ומשהו התפספס בביצוע. גם בבחירת הצבעים ובהתאמתם.
אם עדיין רלוונטי אוכל לנסות לשנס מותנים ולכתוב את המחשבות שלי.
לגבי הטקסטורה השטוחה על הקיר שנראית כרגע קצת מודבקת, הייתי מנסה, לכל הפחות להוסיף קו דק של תאורה על הפינות של הלבנים שפונות לכיוון האש, כמו שעשית על הכתפיים של החייל. זה היה מבטל קצת את הרגשת הטפט.אמנם זה לא פורום גרפיקה כאן.. אבל נסו להתייחס לקטע של ההרמוניה בתוצאה הזו -
מהחלק הציורי של הענין (וואו, איזה משפט ברור! תחבירי כל כך! התפעלתי)
מחכה לחוות דעתכם!!!
צפה בקובץ המצורף 487641
ממש נכון!לגבי הטקסטורה השטוחה על הקיר שנראית כרגע קצת מודבקת, הייתי מנסה, לכל הפחות להוסיף קו דק של תאורה על הפינות של הלבנים שפונות לכיוון האש, כמו שעשית על הכתפיים של החייל. זה היה מבטל קצת את הרגשת הטפט.
נראה לי שאם זה ייעשה בעדינות, זה רק יוסיף.ממש נכון!
אבל חוששתני שיגנוב את ההצגה...
אולי. הייתי מנסה, אבל את צריכה לדעת הכי טוב.ממש נכון!
אבל חוששתני שיגנוב את ההצגה...
יששש בזה משהו. (בפרט גם כי הוא מסתיר את הקיר הבעייתי)ממש יפה שירי! את אלופה ברמות!
פתאם היה נראה לי שכדאי לך להגדיל את הילדון הקדמי, שיהיה הדמות הדומיננטית בציור, אחרת כמעט כולם אותו גודל, ולהקטין טיפה את הטקסט ולהזיז מעט הצידה
וגם לפי ההגיון הוא אמור להיות יותר גדול - כי הוא ממש קרוב... לא?
תקנו אותי אם אני הוזה
משו כזה -
צפה בקובץ המצורף 487819
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים