נכתב ע"י דניאל נ;575322:אני לא זקן ולא קשיש
אבל מניסיון בחיים בדברים אחרים ומקבילים .. אני חושב שאם הדרישה לא הגיעה בצורת ניצול שווה לנסות במקרה הכי גרוע הפסדת זמן עבודה ובמקרה הטוב הרווחת לקוחות שיודעים שאת אדם גמיש ואדיב שכדאי לעבוד איתו
לצערי הגישה בציבור שלנו היא שכל אחד מנסה לדפוק אותך ולנצל אותך ואולי מקורה מהתרבות הכללית שמטיפה לנו כל הזמן כמה מסכנים אנחנו ואפילו המדינה רוצה לעשוק אותנו כל הזמן ורק הפוליטיקאים החרדים הם אלו שמצילים אותנו כל פעם מחדש .. סליחה אם הרגזתי מישהו אבל בכל מקום ובכל עבודה אנשים עושים הנחות גדולות ואפילו מתנות שונות על מנת למשוך לקוחות ואף אחד לא מרגיש מנוצל או נחות בגלל זה
קוראים לזה קח ותן או תן וקח לצערי אני שומע על הגישה הזאת אצלנו בהרבה תחומים וכמובן כל אחד מספר על ניסיונו הרב בעניין אולם אני לא נתקלתי מעולם בדברים כאלו אלא הפוך לקוח שאתה מצ׳פר אותו ישתדל לרצות אותך חזרה ולא להרגיש חייב ותמיד הוא ישאר בהרגשה טובה איתך
כמובן שאם תהיה יקה תרוויח כמה גרושים אבל תמיד תיראה כקטנוני והלקוח יתנהג איתך בהתאם הן בדרישות והן בתגובתו לאיחור ולו הקל מצידך או לכל תקלה אחרת
אמנם התייחסתי לדברייך אולם כבר דיברתי על התופעה בכלליות
שוב סליחה ומחילה מכל הזקנים המכובדים על עניות דעתי המובעת פה
אדרבא, אם הם היו שוכחים, הם לא היו מזהירים אותך.נכתב ע"י לללי;575329:אולי הזקנים כבר שוכחים איך זה להיות צעיר מתחיל?
לללי נחמדה, תקשיבי. אני עוד לא כל כך קשישה (9 שנים בסה"כ.. וזה עוד בגרפיקה. בפרסום אני בכלל פגיתנכתב ע"י לללי;572952:אבל הצילו, הוא לא לקוח שלי.
אם הוא יהיה מרוצה, היוא אולי יהיה לקוח שלי.
הוא תרמם את העסק שלו כדי שאתאמן עליו.
נכתב ע"י דניאל נ;583655:יפה מאוד
רק מאז שהיא כתבה את ההודעה עבר כל כך הרבה זמן שהיא כבר בגדר קשישה בעצמה ( - :
נכתב ע"י לללי;583768:את יודעת דינה, שזקנים, זה לאו דווקא בגרפיקה. זה זקנים בדעת. שם, את קשישה מופלגת. אשרייך![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים