נכתב ע"י לללי;572690:ועוד שאלה. אני כעת לומדת, ועושה עבודה מול לקוח, חינם.
הוא רוצה תוצר מושלם ולא רק קופי. כדאי לי להשקיע לו מכספי, כדי שיהיה מרוצה ויתחיל ()לעבוד איתי? זו לא מודעה אלא עיצוב גרפי פשוט ממש!!!
[עם כל הכבודיזם לגאוות המקצועיזם,]נכתב ע"י קברניט;572740:לקוח שמקבל קופי חינם ולא מתבייש לנצל ולבקש גם גרפיקה, הוא לקוח שלא יפרנס אותך עד עולם.
נכתב ע"י שרה דן;572761:[עם כל הכבודיזם לגאוות המקצועיזם,]
גם אם לקוח זה לא יפרנס אותך עד עולם,
חשבי על אלו היכולים לבוא בעקבותיו, בס"ד!
נכתב ע"י שרה דן;572761:[עם כל הכבודיזם לגאוות המקצועיזם,]
גם אם לקוח זה לא יפרנס אותך עד עולם,
חשבי על אלו היכולים לבוא בעקבותיו, בס"ד!
נכתב ע"י naamah;572904:בעקבות לקוח גרוע מגיעים לקוחות גרועים.
(למה? כי הוא מספר לחברים ולמכרים שלו "איך שיחקתי אותה עם הגרפיקאית ההיא, ניצלתי אותה טוב טוב והיא לא הרגישה בכלל, שווה לך גם!")
נכתב ע"י לללי;572952:אבל הצילו, הוא לא לקוח שלי.
אם הוא יהיה מרוצה, היוא אולי יהיה לקוח שלי.
הוא תרמם את העסק שלו כדי שאתאמן עליו.
נכתב ע"י לללי;572765:הוא שאל אם זה מגיע עם גרפיקה. בלי זה, יתכן והוא לא ישתמש.
לי זה חבל, כי הוא לא יראה את התועלת, וממילא לא יחוש בצורך
נכתב ע"י לללי;572952:אבל הצילו, הוא לא לקוח שלי.
אם הוא יהיה מרוצה, הוא אולי יהיה לקוח שלי.
הוא תרמם את העסק שלו כדי שאתאמן עליו.
נכתב ע"י לללי;573042:אני מבינה שעם ההתמקצעות בקופי, מגיעה גאוות היחידה![]()
נכתב ע"י Shia;575292:באת ליטול "עצה מן הזקנים", אבל אז פתחת במסע שכנוע זקנים.
אז שני דברים:
א. זקנים לא משתכנעים ולא משנים את דעתם בקלות.
ב. כל הנוטל עצה מהזקנים אינו נכשל. קיבלת עצה, אני אישית מכיר את הרשל'ה ואני יכול להבטיח לך שהוא זקן מופלג. אז אין לך מה לדאוג.
נכתב ע"י לללי;575329:תודה, אבל לפי רמה ההבנה שלך, יש לי תחושה שאתה קשישא.
אולי הזקנים כבר שוכחים איך זה להיות צעיר מתחיל?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים