- הוסף לסימניות
קבלתי במייל:
בבקשה להעביר לרשימות תפוצה!
שלום כולן
עו''ד נורית אילון-הירש נכנסה לעניין בכל הכח,
המעט שנוכל לעשות הוא לעמוד מאחוריה ולתת לה כח.
חתמתי מיד, כמובן, והעברתי אליך.
"אשה במלוא הדרה"
שדולת הנשים לא מייצגת אותי!
פסיקות ביהמ"ש בחודשים האחרונים כנגד קיומם של אירועים בהפרדה, לציבור דתי מאמין, מהווה מלחמת תרבות בציבור הדתי במדינת ישראל.
מצ"ב עצומה, קראו חיתמו והפיצו באהבה,
נורית אילון הירש, עו"ד , אשירה.
הצטרפו וחתמו על העצומה-
http://www.atzuma.co.il/ishahadara
דברי הרבנית ימימה מזרחי:
"נפשי, נפשי חמדה..." כך לא ישיר מוטי שטיינמץ השבוע בעפולה.
ונפשי שלי חמדה ,למחות נגד ההפרדה.
ההפרדה במתחמים ופארקים שמפקיעים מחירים ב"בין הזמנים" כדי שתישמר בקנאות ההפרדה: ההפרדה שבין החרדים שנוהרים בהמוניהם למתחמי הנופש לבין מי שלא רוצה לראות איך הפארק "משחיר" מדוסים. למשפחות הברוכות בילדים, לא תהיה אפשרות לבלות במקום כזה וכך, בלי מילים מפורשות בחוק, תהיה הפרדה. מגזרית.
שום שדולה לא תשתדל למחות נגד ההפרדה הזו מפני שהיא לא מיוצגת בשום מילה של שום חוק. הן כן ישתדלו, השדולה, לייצג את המילה הכתובה שלא עומדת מאחריה שום אישה שביקשה הגנה.
היא בסך הכל ביקשה ללכת עם כל ילדיה, שיחיו וירבו(!), למקום שבו ירגישו בנוח מול כל אלה שמרגישים כל כך לא בנח עם הים הנפרד, ים הדתיים שמסביב.
ואני מרגישה, שזו עת בשורה, שאנחנו בין הזמנים. הפסיקה הזו כמו גם העתירה הזו, היו חייבות לצוף על פני השטח רק כדי לבשר על בואו של הזמן החדש. הזמן שמאלץ אותנו בישראל של 2019, לדעת
לכבד מגזרים לפחות כמו שמכבדים מגדרים. פשוט
לדעת זה זה.
ולדעת, זה כואב לפעמים . או כמו ששר שטיינמץ הכי מדויק: "הווווווי , לדעת, אוי יוי יויו לדעת...."
עו''ד נורית אילון-הירש נכנסה לעניין בכל הכח,
המעט שנוכל לעשות הוא לעמוד מאחוריה ולתת לה כח.
חתמתי מיד, כמובן, והעברתי אליך.
"אשה במלוא הדרה"
שדולת הנשים לא מייצגת אותי!
פסיקות ביהמ"ש בחודשים האחרונים כנגד קיומם של אירועים בהפרדה, לציבור דתי מאמין, מהווה מלחמת תרבות בציבור הדתי במדינת ישראל.
מצ"ב עצומה, קראו חיתמו והפיצו באהבה,
נורית אילון הירש, עו"ד , אשירה.
הצטרפו וחתמו על העצומה-
http://www.atzuma.co.il/ishahadara
דברי הרבנית ימימה מזרחי:
"נפשי, נפשי חמדה..." כך לא ישיר מוטי שטיינמץ השבוע בעפולה.
ונפשי שלי חמדה ,למחות נגד ההפרדה.
ההפרדה במתחמים ופארקים שמפקיעים מחירים ב"בין הזמנים" כדי שתישמר בקנאות ההפרדה: ההפרדה שבין החרדים שנוהרים בהמוניהם למתחמי הנופש לבין מי שלא רוצה לראות איך הפארק "משחיר" מדוסים. למשפחות הברוכות בילדים, לא תהיה אפשרות לבלות במקום כזה וכך, בלי מילים מפורשות בחוק, תהיה הפרדה. מגזרית.
שום שדולה לא תשתדל למחות נגד ההפרדה הזו מפני שהיא לא מיוצגת בשום מילה של שום חוק. הן כן ישתדלו, השדולה, לייצג את המילה הכתובה שלא עומדת מאחריה שום אישה שביקשה הגנה.
היא בסך הכל ביקשה ללכת עם כל ילדיה, שיחיו וירבו(!), למקום שבו ירגישו בנוח מול כל אלה שמרגישים כל כך לא בנח עם הים הנפרד, ים הדתיים שמסביב.
ואני מרגישה, שזו עת בשורה, שאנחנו בין הזמנים. הפסיקה הזו כמו גם העתירה הזו, היו חייבות לצוף על פני השטח רק כדי לבשר על בואו של הזמן החדש. הזמן שמאלץ אותנו בישראל של 2019, לדעת
לכבד מגזרים לפחות כמו שמכבדים מגדרים. פשוט
לדעת זה זה.
ולדעת, זה כואב לפעמים . או כמו ששר שטיינמץ הכי מדויק: "הווווווי , לדעת, אוי יוי יויו לדעת...."