אני עשיתי את זה. עבדכמה אפשר לשחק בזה?
זאת אומרת - אני עכשיו עונה להגדרה,
האם כשאני משנה את זה עכשיו ללא עונה להגדרה,
ואז כמה חודשים לפני לידה משנה לעונה להגדרה - כדי לקבל חל"ד,
זה בעייתי? עושים בעיות?
כמה חודשים לפני הלידה שינית?אני עשיתי את זה. עבד
אני עשיתי את זה. עבד
למישהו יש תשובה כמה זמן לפני האם 10 חודשים מספיק,כמה חודשים לפני הלידה שינית?
שאלה ,מה שכתבתם לגבי הרטרו זה מנסיון בטוח, והאם זה גלאט או מזל פקידמניסיון שלי ה10 יכול לכלול גם את החודש לידה, לעניין ביטוח לאומי יום נחשב לחודש כלומר גם עם הלידה התרחשה בחודש ה10 כעבור יום מתחילת החודש ניתן לקבל דמי לידה, מומלץ כמה שיותר מוקדם לעדכן, אפשר רטרו אחורנית עד תחילת שנת המס הנוכחית.
בהצלחה
לא הבנתי הרי כל עוסק אפ' שאינו עונה להגדרה יש לו אוטומטי תיק ע''פ במע''מלגבי הרטרו זה ודאי כמובן רק אם היה תיק במעמ פתוח
אפשר לשנות את ההגדרה אחרונית בביטוח לאומי,
כמובן לפעמים הם מבקשים הוכחות בשטח, כמו קבלות/ חשבוניות מס, דפי בנק וכו...
טכנית ניתן לפתוח במעמ ורחק אחכ בבללא הבנתי הרי כל עוסק אפ' שאינו עונה להגדרה יש לו אוטומטי תיק ע''פ במע''מ
טכנית ניתן לפתוח במעמ ורחק אחכ בבל
ודאי לא התכוונתי אחרתלא הבנתי הרי כל עוסק אפ' שאינו עונה להגדרה יש לו אוטומטי תיק ע''פ במע''מ
זאת אומרת שמתחילת השנה הנוכחית בטוח לכם מנסיון שאפשר לשנות, ולא ככל מיני שטענו פה שזה מזל של פקיד מטפל שנפל לךודאי לא התכוונתי אחרת
כלומר אי אפשר לפתוח תיק במעמ אחורנית לפני עשרה חודשים
אך מי שפתח תיק לפני למעלה מ10 חודשים וסיווג את התיק בביטוח לאומי כעצמאי שלא עונה להגדרה
יכול לשנות לעצמאי שעונה להגדרה לשלם דמי ב"ל ולקבל חל"ד
רק יש לשים לב שניתן לשנות רק מ1.1 של כל שנת מס עבור אותה שנה
ברגע שחלפה שנה לא ניתן לשנות עבור שנה קודמת
כך אישה שרוצה לצאת לחופשת לידה בתשלום מהעסק צריכה לשים לב לזה לפני שתעבור שנת המס
(אישה שכרגע נניח בחודש שלישי יכולה לשנות אחורה כי אנחנו בתוך שנת המס, אך ב1.1 אישה בחודש זהה לא תוכל לשנות אחורה לשנה הקודמת וכך תוכל לאבד את זכאותה לחופשת לידה מלאה, מדובר בהפסד כספי לא קטן)
הרבה הצלחה!
לאחרונה נתקלתי במקרה שהתעקשו ולא הסכימו לשנות מתחילת שנה רק לאחר התעסקות הלוך ושוב והוכחותזאת אומרת שמתחילת השנה הנוכחית בטוח לכם מנסיון שאפשר לשנות, ולא ככל מיני שטענו פה שזה מזל של פקיד מטפל שנפל לך
תודה רבהלא קראתי מה כתבו כאן ובהחלט מניסיון אפשר לשנות
לפעמים ביקשו קבלות או חשבוניות מס (פטור/ מורשה תלוי...)/ דפי בנק
ולפעמים רק עידכנו והכל עבר חלק,אבל אפשרי ודאי אין ספק
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים