- הוסף לסימניות
מעולה .תגידו אתם לא גרים בערים חרדיות?
בכל עיר חרדית יש כמה וכמה שמשכירים בצורה כזו
אני ישמח להבין איך הם עושים את זה.
א.האם אפשרי ביטוח.
ב.מה הביטחונות והפשרות שלהם לדעת שבאמת הרכב לא ניזוק
מעולה .תגידו אתם לא גרים בערים חרדיות?
בכל עיר חרדית יש כמה וכמה שמשכירים בצורה כזו
א לגבי ביטוח לא יודעמעולה .
אני ישמח להבין איך הם עושים את זה.
א.האם אפשרי ביטוח.
ב.מה הביטחונות והפשרות שלהם לדעת שבאמת הרכב לא ניזוק
מניסיון,א לגבי ביטוח לא יודע
ב כמו בעל חנות שסומך על הלקוחות שלא יגנבו
ולפעמים כן גונבים קצת
אפשר לסכם לפני מה קורה אם ....
תלוי מי יותר חזקמניסיון,
הסיכומים האלו גם עם אנשים משלנו לא מועילים מי יודע מה,
תמיד יש אסמכתא וכו'...
וזה עוד יותר עצובתלוי מי יותר חזק
זה בדרך כלל עובד
"כל דאלים גבר"![]()
זה עוזר ע"פ התורה הק'?וזה עוד יותר עצוב
בקשר לביטוח,יש שעושים שאם קורא משהו השוכר למפרע נהיה שואל (וכל המשתמש מכך,שהוא חייב באונסין)
ורק משלם על דלק,וכך אפשר לתבוע את הביטוח
אולי זה ישמע מוזר..מה שבטוח שלאנשים מידי קרובים או למשפחה,
ממש ממש לא כדאי...
ממש מעניין את החוקר של החברת ביטוח..אם קורא משהו השוכר למפרע נהיה שואל (וכל המשתמש מכך,שהוא חייב באונסין)
ורק משלם על דלק,וכך אפשר לתבוע את הביטוח
למה לא? יודע על אחד שעושה ככה ושאל רב של דיני ממונותזה עוזר ע"פ התורה הק'?
עושים את זה לפני שמשלמים על השכירותזה עוזר ע"פ התורה הק'?
באופן כללי,אולי זה ישמע מוזר..
אבל אנחנו פעם אחת השאלנו-השכרנו את הרכב שלנו לבן משפחה שממש ממש ביקש...
לא דמיינו שנעשה את זה אי פעם.. בטח לא כשהרכב היה אז ממש חדש.
וב''ה הכל עבר בשלום.
ודי נרגענו לגלות שזה לא ממש הכצעקתה..
אני מניחה שלאדם זר זה פי כמה מחשיד..
ואם משכירים לכמה אז תוסיפו לזה בונוס..
ואם זה לתקופה ארוכה.. כדאי לקחת כדור מידי פעם..(בעיקר הגברים שבנינו)
לי אין בעיה לתת רכב לאדם מבוגר שכמה שנים לפחות ל הכביש, אבל לא אתן בלב רגוע לבן משפחה שעדיין המס' של המורה נהיגה בשיחות האחרונות שלו..אבל אנחנו פעם אחת השאלנו-השכרנו את הרכב שלנו לבן משפחה שממש ממש ביקש...
לא דמיינו שנעשה את זה אי פעם.. בטח לא כשהרכב היה אז ממש חדש.
ואם זה אחד שלא אוכל/אוהב קוגל?באופן כללי,
יש אמרה ידועה ונכונה:
שעם משפחה אוכלים קוגל לא עושים עסקים.
לגמרי נכון.לי אין בעיה לתת רכב לאדם מבוגר שכמה שנים לפחות ל הכביש, אבל לא אתן בלב רגוע לבן משפחה שעדיין המס' של המורה נהיגה בשיחות האחרונות שלו..
אני מראש עושה ביטוח מגיל לא צעיר וכמה שנים רישיון
תרגיש בנוח...לסיכום:
המלצה גורפת כמעט..
לא להשכיר.
אני כבר מרגיש לא בנוח עם עצמי שהעליתי לעצמי צד כזה.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים