- הוסף לסימניות
אין דבר כזה חיובי גבוהאנחנו עשינו כשכבר היה חיסון ויצא חיובי גבוה, במאוחדת, למרות שלא היו לנו תסמינים....
זה או חיובי או שלילי
אין דבר כזה חיובי גבוהאנחנו עשינו כשכבר היה חיסון ויצא חיובי גבוה, במאוחדת, למרות שלא היו לנו תסמינים....
אני כתבתיש משהו שנתקל ברופא במאוחדת שמשחרר הפניה לבדיקת נוגדנים
למחלים מקורונה
אם כן מה שמו?
דר' ורטריש משהו שנתקל ברופא במאוחדת שמשחרר הפניה לבדיקת נוגדנים
למחלים מקורונה
אם כן מה שמו?
תבדקי דברים לפני שאת כותבת בכזו נחרצות....אין דבר כזה חיובי גבוה
זה או חיובי או שלילי
קודם כל תרגעו.תבדקי דברים לפני שאת כותבת בכזו נחרצות....
מי שעשה לפני תקופה קיבל תוצאה מספרית,
מי שעושה היום מקבל רק תשובה של חיובי או שלילי
כי קופות החולים שינו את המדיניות,
הם מקבלים תוצאה מספרית של נוגדנים, וממספר מסוים, קובעים אם זה חיובי או שלילי.
מנסה להבין מה זה חיובי גבוה, אם לא חיובי במספר גבוה,חיובי גבוה"
ממש לא היה לי עניין להתקיף, מחילה אם זה היה נשמע כך....קודם כל תרגעו.
אני לא יודעתמנסה להבין מה זה חיובי גבוה, אם לא חיובי במספר גבוה,
ממש לא היה לי עניין להתקיף, מחילה אם זה היה נשמע כך....
אנסה עם קשרי לקוחות ונעדכן מה המצב...אני ניסיתי כמה פעמים. ללא הצלחה.
אבל כתבו פה כאלה שכן קיבלו.
הקופה נותנת חודש אחרי לבני המשפחה שבאו במגע עם החיוביקופצת.
מתי מומלץ לחולה קורונה שהחלים לעשות את הבדיקה הסרולוגית?
הקופה משחררת הפניה בקלות?
מה עם שאר המשפחה שנחשפה למאומת אבל היתה שלילית אחרי כמה זמן כדאי לעשות סרולוגית?
רופא המשפחה שלנו ניסה ואמר שאוטומטית למחלימים המחשב לא נותןממש לא
אפשר לעשות סרולוגי
מבקשים בפניה מרופא משפחה.....
כנ"לרופא המשפחה שלנו ניסה ואמר שאוטומטית למחלימים המחשב לא נותן
שמעתי שנשים פחות אוגרות נוגדניםאני ובעלי עשינו חודש אחרי שחלינו (בלי להבדק)
הוא יצא חיובי
אני שלילי
גם אני קבלתי כזו תשובהלהלן תשובת הרופא לבקשת בדיקה סרולוגית:
טיפלתי בפנייתך
המחשב לא מראפשר להוציא לך הפניה לבדיקה לסרולוגית כיון שחלית בעבר בקורונה- את הנחשב למחוסן ואין צורך בבדיקה סרולוגית . אני מבין שקיבלתי כבר את חיסון הדלקת הריאות השני.
יש יותר מקופ"ח מאוחדת אחת?
ומה עושה מי שמחייבים אותו מהעבודה לעשות חיסון, (עובדת הוראה) או להציג תעודה שיש נוגדנים?רופא המשפחה שלנו ניסה ואמר שאוטומטית למחלימים המחשב לא נותן
לא הבנתי את השאלה ואם היא מופנית אלי.שמעתי שנשים פחות אוגרות נוגדנים
(הגוף בנקודת פתיחה יותר חלשה)ובמיוחד במצבים מיוחדים. זה נכון?
את מכירה אותי ??מכירה מישי שלא ידוע לה שהיתה חולה, ולא היו לה תסמינים מחשידים.
ויצא שבוע שעבר עם נוגדנים ברמה גבוהה - מאוחדת.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים